Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Feljelentettek csendháborításé...

Feljelentettek csendháborításért, kopogott a rendőrség de nem érkeztem ajtót nyitni mert zuhanyoztam. Azt mondták holnap visszajönnek. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Van egy elég szemét szomszédom akinek pont a falam mellett van a szobája. Amióta ideköltöztem anyukámmal rúgta ránk az ajtót ha mertünk éjjel nevetni, kuncogni vagy kicsit hangosabban beszélni. Most pedig olyanokkal vádol hogy bulizom éjjel, partizok, röhögök nagyon hangosan. Most nagyon kihasználja a helyzetemet mert anyukám külföldön él, én egyedül maradtam. Néha átjön a volt osztálytársam. Esküszöm itt, úgyis névtelenül maradhatok nem zajolok, beteges vagyok, néha elnevetem magam tényleg éjjel ha nézek valamit, vagy viccelődünk de basszus más szomszédaink veszekednek, törnek, zúznak, fűrnak, meg állandóan felettem az illető rendezi át a lakást, kalapál. Nem tudom mit csináljak, nagyon rám szállt s még utálnak is a lépcsőházban mert lezbikusnak tartanak, meg röhögnek rajtam, hogy magamnakvaló vagyok amiért nem hozok haza pasikat, meg nem beszélek velük. Nemrég a másik szomszédom randizni hivott s felesége van de közben fenyegetett mobilon hogy hát tudja ő hogy lezbi vagyok s másnak is elmondja, meg bizonyítsam be hogy nem. S állandóan baszogatnak, félek hogy összefognak s nagyon szarul jövök ki ebből.
2020. máj. 7. 19:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Amúgy meg fél négykor délután hívta rám. Komolyan. Nem akkor kell hívni amikor zaj van? Vagy aznap?
2020. máj. 7. 21:07
 12/18 anonim ***** válasza:
18%
Mond meg neki,9 teeg feljelentés becsület sértésért.
2020. máj. 7. 21:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Hívd ki te is a rendőröket hogy zaklat meg fenyeget. Az komolyabb.

Ha egy nő mondja hogy zaklatja a szomszéd az úgy elég hiteles. Telefonnal vedd fel mikor átmegy vergődni.

2020. máj. 8. 09:39
 14/18 A kérdező kommentje:

Na, gondoltam leírom, hogy mi történt.

Nekem a rendőr azt mondta, hogy ha mégegyszer rám rúgja az ajtót, kiabál velem, üzeneteket ragaszt az ajtóra vagy egyáltalán megszólít hívjam fel mert a körzethez tartozik s amúgy is van a közelben valaki karanténban s mindennap ellenőrzi, szóval bármi van kijön s lenyugtatja a kedves hölgyeményt. Hozzátette, hogy nem normális mivel csak annyi panasza volt ,hogy hangosabban nevetek meg, hogy ne is nevessek egyáltalán mert őt zavarja. Szóval na...érdemes volt majd összehánynom magam az idegtől magasvérnyomásosan de remélem, nem fog újra állatként a saját ajtómba rúgdosni. 😂

2020. máj. 8. 09:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Láttam már én is ilyen zajos embereket akik azt hiszik hogy csendesek.

Milyen ház az hogy átmegy a nevetés? Vagy te is úgy röhögsz hogy beszakad az ablak?

2020. máj. 8. 10:50
 16/18 A kérdező kommentje:
Hát pont hogy nem. Nem úgy röhögök. :') Barmilyen apró zaj miatt rúgja az ajtót.
2020. máj. 8. 11:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem vagy leszbikus? :)

Azóta van változás?

2020. szept. 24. 19:18
 18/18 A kérdező kommentje:

Nem. Egyértelműen nem vagyok.

Azóta rám se mer nézni szóval minden rendben van.

2020. szept. 27. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!