Feljelentettek csendháborításért, kopogott a rendőrség de nem érkeztem ajtót nyitni mert zuhanyoztam. Azt mondták holnap visszajönnek. Mire számíthatok?
Hívd ki te is a rendőröket hogy zaklat meg fenyeget. Az komolyabb.
Ha egy nő mondja hogy zaklatja a szomszéd az úgy elég hiteles. Telefonnal vedd fel mikor átmegy vergődni.
Na, gondoltam leírom, hogy mi történt.
Nekem a rendőr azt mondta, hogy ha mégegyszer rám rúgja az ajtót, kiabál velem, üzeneteket ragaszt az ajtóra vagy egyáltalán megszólít hívjam fel mert a körzethez tartozik s amúgy is van a közelben valaki karanténban s mindennap ellenőrzi, szóval bármi van kijön s lenyugtatja a kedves hölgyeményt. Hozzátette, hogy nem normális mivel csak annyi panasza volt ,hogy hangosabban nevetek meg, hogy ne is nevessek egyáltalán mert őt zavarja. Szóval na...érdemes volt majd összehánynom magam az idegtől magasvérnyomásosan de remélem, nem fog újra állatként a saját ajtómba rúgdosni. 😂
Láttam már én is ilyen zajos embereket akik azt hiszik hogy csendesek.
Milyen ház az hogy átmegy a nevetés? Vagy te is úgy röhögsz hogy beszakad az ablak?
Akkor nem vagy leszbikus? :)
Azóta van változás?
Nem. Egyértelműen nem vagyok.
Azóta rám se mer nézni szóval minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!