Ki szerint volt jobb a Kádár-rendszer, mint a mostani, és ki szerint nem?
Miért, ez nem az? Ez is "forradalomba" született.
Most ugyanúgy lapátra teszik akit nem szeret a politika.
Persze a vezetéknév megváltozott.
Köszönöm szépen a válaszokat:D
Én hiszek még abban hogy egyszer a munkásság összefog a tőkések, multik és a kizsákmányoló, hitelekbe kényszerítő bankok ellen! És nyerni fogunk!!!
További véleményeket várok:D
Én nem vagyok komcsi vagy ilyesmi, sőt !
Nem is éltem abban a rendszerben.
De az átkosban -el kell ismerni -voltak jó és rossz dolgok is, ahhoz képest hogy egy magyarellenes diktatúra volt.
De a gazdasági részével egyet tudok érteni.
Akkor nem voltak hajléktalanok, nem kellett senkinek rettegni hogy kilakoltatják mert nem tudja fizetni a törlesztőt.Ma lakoltattak ki egy 4 (!) gyerekes családot,az a cigány orbán meg itt hazudozott hogy nem lesz kilakoltatás.
Akkor nem fordulhatott elő hogy a cigányok csak úgy szórakozásból ölnek meg rabolgatnak meg a hozzájuk kiérkező orvosokat meg rendőröket verik és fenyegetik.
Akkor nem rúghatták ki a várandós anyukákat vagy a betegeket.Akkor régen kifizették a túlórákat,maszek melókat stb.
Ma ebben a qrva nagy judeodemokráciában mindenki szabadon lophat gyilkolhat csak a magyar nem.Neki az a sors jutott hogy eltartsa az élősködők rétegét.
Ha normálisan lett volna megszervezve a gazdaság
( ha a kedves agyhalott elvtársak nem találnak ki ilyen marhaságokat mint a "vas és acél országa" vaskészletek nélkül vagy mint a narancstermesztés)akkor még jövedelmező is lett volna mint pl Juogszlávia.
Szerintem a keleti régióra idővel áttevődik a súlypont ők lesznek a meghatározók az "emberarcú kapitalizmussal" ahol a pénz nem cél, hanem csak eszköz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!