Vajon mikor fog Magyarországon kialakulni egy jobb, igazságosabb, de egyben szigorúbb segélyezési rendszer, ami nem tűri az ingyenélést/élősködést és tényleg azokat segíti, akiknek valóban szüksége van rá?
Kolopele..feküdj már le aludni..látom sokat dolgoztál a napon..
Nem unod még a jobbikot gúnyolni,szekálni,és b.szogatni?
Nagyon unalmas.
Milyen jogon minősítesz le egy embert?Főleg,hogy jobbikos,vagy felőlem mszp-s.Nem csak te szavazhatsz,ébredj fel.
Ha jobbikos,attól még lehet több az esze mint neked,vagy nekem..
Ahogy a sok netnáci,teszi szánalmassá a jobbikot,ugyanúgy az olyan emberek mint te,a fidesszel csinálják ezt..
Amúgy fideszes vagyok én is.:)
"A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:25" Ha már Fideszes vagy, nem értem miért véded a jobbikot ennyire. 74 % - os, nem vagyok troll, vállalok mindent amit eddig mondtam, azért is van kint a nick nevem. Persze hogy ilyen rossz a százalékom, hiszen Fideszes vagyok, Orbán Viktort dicsőítem, sikeres, gazdag ember vagyok, és ki nem állhatom a jobbikot. És mindezt le is írom! Persze hogy nem jól állok, az életben viszont igen, és más meg nem számít. Ez itt egy vita fórum, eleve hülyeség ez a hasznos nem hasznos baromság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!