Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon mikor fog Magyarországon...

Vajon mikor fog Magyarországon kialakulni egy jobb, igazságosabb, de egyben szigorúbb segélyezési rendszer, ami nem tűri az ingyenélést/élősködést és tényleg azokat segíti, akiknek valóban szüksége van rá?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 17:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Persze hogy ilyen rossz a százalékom, hiszen Fideszes vagyok, Orbán Viktort dicsőítem, sikeres, gazdag ember vagyok, és ki nem állhatom a jobbikot. És mindezt le is írom! Persze hogy nem jól állok, az életben viszont igen, és más meg nem számít. Ez itt egy vita fórum, eleve hülyeség ez a hasznos nem hasznos baromság is."

El vagy te tévedve. Ez nem vitafórum.

2011. aug. 20. 02:46
 12/16 anonim ***** válasza:

Miért védem a jobbikot?

Mert mi rosszat csinált?Kormányon sem volt ember..

Emellett pedig nem konkrétan a jobbikos,hanem a jobbikos embereket védtem.

Emellett pedig kutyából nem lesz szalonna.Szerintem téged "muszájból" szeretnek az életben is a családodon kívül..ha szeretnek.

Természetes,hogy gondolkodás nélkül is isteníted a fideszt.Pl az egykulcsos adóval te jól jártál ha komolyan jól keresel,amivel szemben nekem kétségeim vannak,de képzeld én rosszabbul jártam jóval.Az egész médiatörvénnyel sem értek egyet.98-2002-es,banki törvényeivel sem értek egyet.

Kettőnk között az a különbség,hogy elismerem a hibáit.:)

Szóval kettőnk között ez a különbség.

2011. aug. 20. 10:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Látom, te is ítélkezel látatlanból. A jobbik még valóban nem volt kormányon, de amiket eddig mondtak és csináltak, az nem vet jó fényt rájuk. Cigányoznak, zsidóznak, gyűlölködnek, lassan már gyilkosságokra buzdítanak, köszönöm, én ebből nem kérek. Ha érdekel mivel foglalkozok konkrétan, hogy ne kételkedj tovább, priviben szívesen eloszlatom a kételyeidet.
2011. aug. 20. 22:43
 14/16 anonim ***** válasza:
amúgy sokkal többen vannak akik rosszúl jártak, ezért is fog nyerni a jobbik
2011. aug. 21. 01:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Erősen kétlem. De majd 2014 - ben visszatérünk rá. Egyébként meg a Fidesz olyan jól csűri csavarja a törvényeket, hogy hiába nyer mondjuk egy másik párt, azokat az embereket nem lehet majd onnan kitenni, és lesz egy ember aki bármilyen ürüggyel megvonhatja a kormányzást az újonnan megválasztott párttól. Vagyis csak abban az esetben lesz létjogosultsága bármelyik pártnak a Fideszen kívül, amelyik képes lesz két harmados többséggel nyerni. Veszett fejsze nyele ez. Lehet hogy néhányan rosszabbul jártak (bár én ezt nem hiszem, de mindegy), viszont egy jobbik győzelemmel az egész ország a pusztulásába rohanna. Toroczkai, Zagyva, betyársereg, Vona gárdamellényben, állandó cigányozás, zsidózás, hihetetlen hogy vannak emberek akik bennük látják a jövőt.
2011. aug. 21. 01:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Az ingyenélést nem fogják tűrni (megszülettél: adózz! / mi felül vagyunk, te alul: fizess!),

viszont semmivel sem lesz jobb, igazságosabb stb.

2012. jan. 13. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!