Vajon mikor fog Magyarországon kialakulni egy jobb, igazságosabb, de egyben szigorúbb segélyezési rendszer, ami nem tűri az ingyenélést/élősködést és tényleg azokat segíti, akiknek valóban szüksége van rá?
"Persze hogy ilyen rossz a százalékom, hiszen Fideszes vagyok, Orbán Viktort dicsőítem, sikeres, gazdag ember vagyok, és ki nem állhatom a jobbikot. És mindezt le is írom! Persze hogy nem jól állok, az életben viszont igen, és más meg nem számít. Ez itt egy vita fórum, eleve hülyeség ez a hasznos nem hasznos baromság is."
El vagy te tévedve. Ez nem vitafórum.
Miért védem a jobbikot?
Mert mi rosszat csinált?Kormányon sem volt ember..
Emellett pedig nem konkrétan a jobbikos,hanem a jobbikos embereket védtem.
Emellett pedig kutyából nem lesz szalonna.Szerintem téged "muszájból" szeretnek az életben is a családodon kívül..ha szeretnek.
Természetes,hogy gondolkodás nélkül is isteníted a fideszt.Pl az egykulcsos adóval te jól jártál ha komolyan jól keresel,amivel szemben nekem kétségeim vannak,de képzeld én rosszabbul jártam jóval.Az egész médiatörvénnyel sem értek egyet.98-2002-es,banki törvényeivel sem értek egyet.
Kettőnk között az a különbség,hogy elismerem a hibáit.:)
Szóval kettőnk között ez a különbség.
Az ingyenélést nem fogják tűrni (megszülettél: adózz! / mi felül vagyunk, te alul: fizess!),
viszont semmivel sem lesz jobb, igazságosabb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!