Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nektek mi a véleményetek? Ez...

Nektek mi a véleményetek? Ez hogy lehet? Normális hogy így érzek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen felfogni nem tudom hogy az emberek miért szavaztak a Fideszre

Én 15 éves elsős gimnazista lány vagyok

Ha csak a közoktatás lenne rossz..De az egészségügy egyenesen botrányos

A stadionok meg persze minden egyéb huszadrangú dolog sokkal fontosabb

És konkrétan az Orbánt egyenesen letudtam volna fejelni mikor láttam azt az önelégült vigyorát a tv-ben

Az én szüleim meg szenvednek azt se tudják mit fizessenek ki meg mikor

Pedig tisztességel dolgoznak mégis nehezen jön el a hónap eleje

Egészen máig volt bennem némi remény

Annyira bíztam benne hogy valaki megtudja dönteni ezt a kormányt de nem...

Azt érzem hogy nincs itt maradásom csak is a szüleim miatt maradnék érettségi után

Még egyetemre is külföldre mennék

Egyébként orvos szeretnék lenni de azt hiszem már nem itt

Ha nekem egyszer lesz gyerekem nem fog egy ilyen rendszerbe felnőni

Nem fog ilyen oktatásban részesülni(már ha ezt annak lehet nevezni)

Komolyan úgy vagyok vele hogy amint lehet kimegyek külföldre

Pedig magyar vagyok

Itt születtem mégis azt érzem hogy csak rosszabb lesz

És most ettől a migránsozástól tekintsünk el

Mert azért szerintem Orbán is telepítene és telepít is be kellő mennyiségű migránsot

Csak ő próbálja nem nagy dobra verni

2018. ápr. 9. 01:08
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
79%
Tényleg szomorú, és sokat elmond az országról, hogy 15 évesen te jobban látod a dolgokat, mint sok felnőtt. Sajnállak, hogy neked ilyen messze van még a külföldre költözés lehetősége, nekem ezen a félévemen kívül már csak egy szakdolgozat és egy szakmai gyakorlat van hátra, aztán veszem is az egyirányú repjegyemet Osloba.
2018. ápr. 9. 07:03
 22/48 anonim ***** válasza:
18%

A kérdezőnek igaza lenne egy normális esetben. De sajnos az a helyzet hogy nem normális világban vagyunk. A fidesz azért nyerhetett, mert nem csak a magyar ellenzéknél, de még a francia/német/svéd kormánypártoknál is jobb.

Amit hangsúlyozok, ez nem jelenti feltétlenül hogy jó, csak hogy jobb. (és nem a jobb oldali értelemben:))

2018. ápr. 9. 08:20
 23/48 anonim ***** válasza:
72%
Tanulj jól és sokat, tegyél nemzetközi érettségit és lépj le külföldi egyetemre. Nézz utána a lehetőségeidnek, vannak szervezeteket akik kifejezetten középsulis diákoknak jöttek létre, hogy a külföldi egyetemválasztásban segítsenek. Felejtsd el ezt a pöcegödröt, itt nem lesz jobb; látod mennyi sötét birka él az országban.
2018. ápr. 9. 08:26
 24/48 anonim ***** válasza:
70%

Nekem az egész családom Fideszes még mindig, és bár tisztelem és szeretem őket, meg minden, meg már rég nem is élek velük, mégis rettenetesen égett a pofám, amikor láttam Facebookon, hogy örülnek a fejüknek.

Én eredetileg nem politikai okból költöztem külföldre, hanem mert csak itt van lehetőségem pontosan olyan munkát végezni, amit szeretek, de teljesen megértem, ha valaki azért jön ki, mert otthon élhetetlen körülmények vannak. Nincs "kolbászból a kerítés" (gyűlölöm ezt a kifejezést), de az is baromság, hogy itt se jobb. Nagyon is jobb. Persze akik úgy ugatnak egy témáról, hogy nincs semmi személyes tapasztalatuk, mert a nulla nyelvtudásuk miatt esélyük se lenne külföldön boldogulni, azok nyugodtan mondogassák csak, hogy "úgyis haza fogsz költözni".

Az Egyesült Királyságban élek, és ide a Brexit miatt jövőre már nem lesz egyszerű kijönni, de azért nagyon szívesen válaszolok kérdésekre, ha valaki esetleg ide szeretne jönni tanulni vagy dolgozni.

2018. ápr. 9. 14:17
 25/48 anonim ***** válasza:
30%
20-as vagyok, programozóként dolgozok,beszélek nyelveket, tanultam és dolgoztam is külföldön, jelenleg pedig itthon, az oly szidott vidéken élek. Pontosan ezért írtam amit írtam, nehogy csalódás érje a kérdezőt.
2018. ápr. 9. 14:57
 26/48 anonim ***** válasza:
83%
25-ös (20-as), te az a kategória vagy, aki ha 20 évig sz@rral etetik, majd átváltanak húgyra, akkor a sz@rt sírja vissza, nem mondjuk normális kaját szeretne.
2018. ápr. 9. 15:06
 27/48 anonim ***** válasza:
13%
Normális de ez már a nagyon sokadik ki szavaz a Fideszre ha ilyen korrupt, az egészségügy ilyen szar meg az oktatás is stb stb stb kérdés.
2018. ápr. 9. 16:47
 28/48 anonim válasza:
86%

# 27 elmész te a francba. Nem kell a másikat sértegetni mert másra szavaz vagy másképp gondolkodik mint te. Téged se basztat senki mert fideszes vagy. Mindenki arra szavaz akire akar. Demokrácia van(még). Véleményed lehet, mint mindenki másnak. Kérlek tarts tiszteletben. És annak ellenére, hogy 15 éves jól látja a dolgokat. Tisztességesen nem tud nyerni a Fidesz csak csalva. Mindenki fél a migránsoktól, de könyörgöm a migránsokat nem érdekli ez az ország. Nekik Svédország, Németország kell. Mellesleg már az ukránok is elmennek tőlünk. Akkor majd pont a migránsoknak kell az ország ugyanmár:D Ide minek jönnének? Nyugaton kapják a segélyt, lakást mindent. Itt mit kapnának minek maradnának itt? Mondj egy okot rá! Még mielőtt nekem esnél nem vagyok migránspárti. Meg szerintem senki sem az. Megértem mindenki aggodalmát. Bár az is igaz, hogy a többi párt se lenne jobb, mint a Fidesz.

Ilyen helyzetben senki nem tudna csodát tenni.

2018. ápr. 9. 16:51
 29/48 anonim ***** válasza:
43%
Ha kormányváltás történt volna, akkor se kaptak volna több fizetést a szüleid. Ugyanolyan nehezen jönne el a hónap eleje.
2018. ápr. 9. 17:54
 30/48 anonim ***** válasza:
12%

Hadd kérdezzem már neg, miért foglalkozol te 15 éves fejjel politikával?

Nem provokállak, hanem érdekel, mert én is csak 26 vagyok, de 15 évesen engem a buli, a sport, a tánc, a tanulás kötött le.

És még egy kérdés: amit leírtál, mivel indokolod az egyes állításaidat?

2018. ápr. 10. 00:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!