Miért jönnek az ellenzéki pártok azzal a hazugsággal,
hogy "rosszabbul élünk mint 4 éve", amikor mindenki
számára nyilvánvaló, hogy ez nem igaz?
Figyelt kérdés
Jelenleg gazdaságilag egy jobb periódus zajlik, elsősorban az EU támogatásának köszönhetően. Nekem az elmúlt 8 évben folyamatosan gyarapodott a vagyonom és a legtöbb ismerősömnél szintén ezt látom.
Közben meg az ellenzéki pártok ilyen baromságokkal jönnek, hogy rosszabbul élünk mint 4 éve, meg hogy 4 millió mélyszegénységben, további 4 millió ennek a határán él. Nekem a személyes ismertségi körömben egy ilyen szegény ember sincs.
Nem értem, miért kell az ellenzéknek hazudozni, hogy ilyen szegények vagyunk.
Az országban hivatalos tény, hogy gazdasági növekedés van, ennek semmi köze a fideszhez, ez ettől teljesen független dolog.
Bármilyen tetű autóval elboldogulnak itt, de húzod a pofád, mert vettél csövesként egy mercédeszt és tankolsz bele egy 500-ast, és megsértődsz mikor kérnek 400 ezer forintot egy javításért...Nem kell ehhez informatikus! Minden műhelyben mindent kiolvasnak neked a szemetedből!
2018. febr. 16. 16:56
42/50 anonim válasza:
Nézd, attól, hogy tombolsz és acsarkodsz, nem fog változni a helyzet. Nemcsak Te, hanem mások is sokan vannak ebben a cipőben. Ez még a fejlett nyugati országokban is így van, keleten még rosszabb a helyzet. Nincs Mercedesem, nem is valószínű hogy lesz, egyébként 400000 Ft szervízdíj egy merci esetében eléggé kevés. Sokkal olcsóbban lehet jó kocsit venni. Ezt a tanulásügyet látom nehezen emészted, de az idő megváltozott, és ez van, sajnos. Az interneten azonban mindig lehet új dolgokat megtanulni, bizonyos tudást és információt itt is be lehet szerezni.
2018. febr. 16. 18:12
43/50 szántóvető válasza:
40-es akkor is hülyeség amit írtál.elég sok szervizben jártam.márkaszervizben is,de a jelenlegi munkahelyemen is van saját szerviz.kimondom úgy ahogy van,nyugdíj előtt álló egyszerű parasztember hozza a laptopot és diagnosztikát csinál.majd elvégzi a javítást.
egyszer fáradj be pestre a Hunyadi úti pappashoz és meglátod a szerelőgárdát:nem egy idősebb szaki dolgozik ott.javítanak sok mindent,személyautót,buszt,kamiont,pótkocsit + műszakiztatnak is.lefogadom hogy informatikát a többség nem tanult soha.
2018. febr. 16. 18:36
44/50 anonim válasza:
Én nem azt mondtam, hogy most ez van, hanem, hogy ez lesz. Ma még ez elmegy, holnap már nem. De a Pappasnál is egy idő múlva el fog tünni egy ilyen. Azt azonban tudni kell, hogy mert nyugdíjas kinézetű valaki, még nem azt jelenti, hogy nem tanult. Az autógyártók már kidolgozott képzés szerint képezik a szerelőket, ha bizonyos előírásokat megszegnek, felbontják a szerződést. Ahhoz, hogy rácsatlakozzon az autóra, kell egy alapfokú informatikai tudás. Kell egy alapos típusismeret. Enélkül nem tud semmit se csinálni. Ha kiolvasta a hibát, a javítás nem olyan egyszerű. Egy 70-80-as évekbeli szerelő meglátna egy modern 6 hengeres duplaturbós common rail befecskendezéses dízelmotort, világgá futna. A műhelyek között egyre nagyobb a harcaz ügyfelekért, egy vagy két negatív kritika, és már megérzik. Ha bemész egy orvosi vizsgálatra és egy sebész megvizsgál, ne csak a sztetoszkópot lásd meg, mert az csak a felszín hanem még idáig jutott, tanult 14 évet. Ez a világ, üdvözlet a 21. században!
2018. febr. 16. 20:09
45/50 anonim válasza:
Az ellenzéki pártok, csak csacsognak, a wc papírt is elfelejtik a kezükbe venni, nem hogy egy országot irányítani. Egymással se képesek megegyzni, még a saját pártjukon belül se. A választáskor, arról fognak szavazni, hogy melyik okoz majd kisebb kárt az országnak. Na vajon melyik. Nem nem élün rosszabbul, csak a ballib média szeretné ezt elhitetni, nem az a csoda ha beszél, hanem ha igazat mond! Az urak elqrták!
2018. febr. 16. 20:59
46/50 anonim válasza:
Orbánnak hatalmas szerencséje van. Amióta ő uralkodik, nem volt világválság, az olajár alacsony és nem volt nagyon kemény tél. Ha ezek egyike is megváltozik, a grandiózusan beharangozott eredmények egy pillanat alatt eltűnnek a fenébe. Minden olyan statisztika, amit Orbánék csinálnak, remek. De mindegyik, amit az EU vagy az állampolgárok tesznek, az eléggé lehangoló. Orbán simán eltűri, hogy a fiatalság jelentős rész elmenjen, mert annyival kevesebben szavaznak ellene. Az Orbán féle rendszer egy időzített bomba, és egyszer ki fog pukkadni. Hazudik az államadósságról (ami csökken), pedig az orosz és a kínai hitel többszöröse az eddiginek. Mesterségesen fenntartott dolgokkal ijedeztet, ezzel terelve el a szót a gazdagodó Fideszes sleppről. Én kifejtettem a véleményemet, 8 éve leléptem és egy normális, boldog országban élek. Csak az Orbán akasztására mennék haza.
Valaki mondja meg, hogy Szél Bernadett azt mondja, hogy megkotorásztak néhány fideszes dolgot...stb...Miért nem kotorássza meg a ballibsi ex-kormány viselt dolgait? simán megnyerné a választásokat. Nem lehet, hogy arról van szó, hogy elfújta a Szél?
2018. febr. 19. 17:59
50/50 anonim válasza:
46-oska, biztos fordítva ültél a moziban, amikor a filmet vetítették. A válság kirobbanásakor az ország már padlón volt, már 2006-ban lezúgott. Noha a kormányt figyelmeztették erre a veszélyre, le se trágyázta. Medgyessy egy jó állapotú gazdaságot vett át, ezt ő is elismerte. 2010-ben Bajnai csak romokat hagyott maga után. Kb. 9200 milliárd államadósságot tornáztak fel 20447 milliárdra, a hiteleket mindig úgy vették fel, hogy a következő ciklus kezdetétől kelljen visszafizetni - ha valaki más győz az belebukjon, így majd ők folytatják a praktikáikat. Ezt kellene most visszafizetni. Nem az államadósság csökken, hanem a GDP arányos államadósság az előző szoci kormány feltornázta 54,6 %-ról 80% fölé, ma valahol a 73 % körül van. bár az adósság nem csökkent, de a gazdaság erősödött. Ha nem értesz hozzá, ne írjál hülyeségeket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!