Egyetértesz azzal, hogy a (nyilvánvaló) fideszes kezdeményezéssel, hogy be kell tiltani a jobbikot?
Jaaa... így már világos.
Köszi a forrást!
Igazat megvallva, egyáltalán nem szimpatizálok MÁR a Jobbikkal, vagy 5 éve Jobbik szimpatizáns voltam, de azóta teljesen kiábrándultam belőle, úgyhogy nekem tök mindegy, mi lesz Vonáék sorsa, teljesen hidegen hagy.
Hú ez aztán a demokrácia, hogy tilcsunk be mindenkit!!!
Mért nem tiltja be a Fidesz önmagát, ha nem tetszik nekik a rendszer?
Mindig is utáltam a Jobbikot, de remélem, nem tudják betiltani őket, mert az igen aljas húzás lenne, méltó a szellemi elődökhöz, Rákosihoz és Hitlerhez, ráadásul ha az első pártot betiltják, utána előbb-utóbb jönnének a többiek is. Legfeljebb azért örülnék neki, mert tetszene a gondolat, hogy ettől a volt Jobbik-rajongóknak elborul az agya és elkezdik kiegyenesíteni a kaszákat, aztán elindulnak a Parlamenthez egy kis nemzeti inzul... izé, konzultációra.
ma 21:22
Én meg "BLOKKOLNÁM" ;)
Nem pedig "blokkólnám" :XD
Feltételes módról hallottál már? Komolyan nem értem, hogy egyeseknek ennyire nehezen megy a szövegértés vagy szándékosan értenek félre dolgokat.
Feltételezve, hogy ez a Fidesz műve, most egy kicsit megszorongatják őket, hogy nehogy nagyon elhúzzanak az MSZP-től. De nyugodt lehetsz a Fidesznek szüksége van rájuk és a baloldalra is, mert csak így van értelme a "centárlis erőtérnek" így nem lesz senki se betiltva.
Persze és ne lehessen más miniszterelnök, csak az, aki előtte már legalább 12 évig volt.
Ez logikus, hiszen egy ilyen embernek van leginkább elég tapasztalata hozzá.
én szoktam az M1 híradóját nézni de nem beszéltek arról egy szót sem hogy betiltanák a pártot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!