Egyetértesz azzal, hogy a (nyilvánvaló) fideszes kezdeményezéssel, hogy be kell tiltani a jobbikot?
Hát ti aztán nagy "demokraták" vagytok!
Remélem mihamarabb kivágják ezt a trágyadombot az unióból, és a király mehet nyalogatni a sebeit észak-koreába.
Ja, az az indoka az egésznek, hogy nem számolt el a Jobbik határidőre a plakátjaival, amiről egyik délután értesítették őket hogy másnap reggelre kell az elszámolás, mire ők válaszul kérték a 4-5 napos türelmi időt, amit a számvevőszék válaszra sem méltatott, viszont az általuk megszabott jogtalan határidő lejárta után már pár tíz percre rá a Fideszes médiafelületeken megjelent a "hír".
Elegem van már ebből a ki-be baxott kormányból, reggeltől estig össze vissza hazudoznak, így csinál Németh Szilárd hogy a Jobbik leakarja bontani a kerítést, Orbán is ezt mondta. Viszont a Jobbik már egy tucat alkalommal lenyilatkozta hogyha kormányra kerülnek, a keríés marad. És soha nem mondtak ilyet hogy lebontanák.
Biztos vagyok benne hogy a többi ellenzéki párt is azt érzi amit én, iszonyú pofátlan hazudozás megy reggeltől estig minden Fideszes szájából és minden Fideszes médián minden ellenzéki pártról. És nincs mit csinálni, az a 2 millió ember rendíthetetlenül elhiszi a dolgokat, kialakul bennük egy kép az ellenzéki pártokról, és vége. Én is utálom az MSZP-t, hogy miért? Mert reggeltől estig hallottam éveken át a lejáratásokat róluk, is kialakult bennem ez hogy "az MSZP rossz".
Lassan semmi nem érdekel ami politika, csak takarítsák már el ezt a kormányt.
Igaza van a Fidesznek egy teljesen köpönyegforgató pártnak nincs létjogosultsága. Nem érdemlik meg, hogy létezzenek, hogyan fognak ezek kormányozni, ha évenként elcsúsznak a szélsőjobbtól a balközépig ?
Ha betíltanán, akkor nagyobb sanyszal alapítanának NORMÁLIS pártot.
# 14/14 Időpont ma 16:54
A Fideszes médiafelületek több mint 70 alkalomban vesztettek pert csak a Jobbik ellen, a Fidesz.
1990-ben a Fidesz annyira szélsőséges magyarellenes párt volnt, hogy még a Trianon megemlékezésről is kivonult: [link]
A Fidesz napi rendszerességgel nyom csúszópénzeket olyan strómanoknak mint Mészáros Lőrinc, aki még a rászoruló gyermekek táborosztatásán is (!!) milliókat nyert.
S akkor még a Jobbik köpönyegforgató? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!