Miért megy a Jobbik Strassbourgba, ha úgyis nyilvánvaló, hogy ott is megerősítik az LB ítéletét?
Ma a Legfelsőbb Bíróság is helyben hagyta a Magyar Gárda feloszlatása ügyében, júliusban hozott másodfokú ítéletet. Vona Gábor az ítéletet abszurdnak nevezte, és véleménye szerint a magyar bíróságok "nem tudtak ellenállni a rájuk nehezedő nyomásnak". A döntés miatt a strassbourgi Emberi Jogi Bírósághoz fordulnak majd.
Az ottani döntés borítékolható, és szerintem teljesen jogos, akárcsak a magyar bíróságok eddigi döntései. De ha a "nemzetközi nyomás" a probléma, akkor miért a nemzetközi bíróságoktól várják a megoldást? Nem ez tűnik éppen abszurdnak?
Szándékosan tettem fel naivan a kérdést. Várom a ti véleményeiteket is.
Nem borítékolható az ítélet. A Gárdánál jóval readikálisabb ideológiájú pártok, szervezetek léteznek nyugat-európában, és azoknak a működését sem lehetett korlátozni. (Pl. holland rasszista egyesület, dán nationalista szervezet....)
Tehát az ítélet szerintem nem borítékolható olyan értelemben ahogy a kérdező állítja. Sokkal valószínübbnek tartok egy ellentétes ítéletet.
Nem a komcsik, hanem a globális tőke.
Olyan vagy mint egy rossz qrva. A nagy forgalomba már kevered a kuncsaftokat.
Teljesen biztos vagyok az ítéletben.
De ha Brüsszel mondja, vagy maga Jézus jön le az angyalok karával, tök mindegy: nekik nem lesz igazuk. Meg egyébként is, Brüsszel liberális, Jézus meg zsidó. Biztos ő sem velünk egy csapatban játszik... XD
Mivel a gárda nem rasszista szervezet ezért a betiltása indokolatlan.Azaz ők majd hangoztatják a közöségért tett kiemelkedő munkájukat pl:árvizi védekezés a cigók putrijánál,hátrányos helyzetüek etetése,stb.Szép csunya színben tüntetik fel a hazai bíróságokat miközben ők dicsfényben fognak fürdeni:álsd én teszek az emberkért ezért szeress és hagyj működni.azaz a strassbourgi bíróság hagyja hogy müködjön és ezzel felül bírálja a hazai bíroságot.Ami azért nem fog ártani.szerintem
UI:annyira túlféljük a rasszizmust a politikusok hatására,hogy már a zászlómtól is félni kell,a világon mindenhol cigányozhatnak kivéve itthon,na ez abszurd.
nem követtek el semmit, és ha amiatt tiltanak be valamit, mert elkövethet, akkor téged is elvihetnek, mert megüthetsz valakit, ugyanis mindenki látja, hogy rendelkezel kezekkel.
ha ilyet meg lehet csinálni, akármit meg lehet.
teljesen egyértelmű a hazai bíróságokon a politikai nyomás, valószínű strassburgban tárgyszerűbb ítéletet hirdetnek majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!