Miért jönnek az ellenzéki pártok azzal a hazugsággal, hogy "rosszabbul élünk mint 4 éve", amikor mindenki számára nyilvánvaló, hogy ez nem igaz?
Jelenleg gazdaságilag egy jobb periódus zajlik, elsősorban az EU támogatásának köszönhetően. Nekem az elmúlt 8 évben folyamatosan gyarapodott a vagyonom és a legtöbb ismerősömnél szintén ezt látom.
Közben meg az ellenzéki pártok ilyen baromságokkal jönnek, hogy rosszabbul élünk mint 4 éve, meg hogy 4 millió mélyszegénységben, további 4 millió ennek a határán él. Nekem a személyes ismertségi körömben egy ilyen szegény ember sincs.
Nem értem, miért kell az ellenzéknek hazudozni, hogy ilyen szegények vagyunk.
Az országban hivatalos tény, hogy gazdasági növekedés van, ennek semmi köze a fideszhez, ez ettől teljesen független dolog.
Persze... minden az anyagin múlik mi?
Már elnézést, de ha valami komoly egészségügyi problémád lenne és bekerülsz a kórházba megtudod, hogy miért élünk rosszabbul mint 4 éve.
vagyonod?dolgozó embernek nincs vagyona,főleg ha fizikai dolgozó vagy közfoglalkoztatott.mit dolgozol,mennyi a fizud és a vagyonod?
nem tudom hogy mennyi a szegénységi küszöb egy főre vetítve,de a dolgozók vagyona nem gyarapszik.ugyan hogy gyarapodna?
"Az országban hivatalos tény, hogy gazdasági növekedés van,"-akkor miért nem jut az egészségügyre?olvasgass egy kicsit.az életszínvonal nem nő,a lakosság ugyanúgy nélkülözok mint korábban.csak a te vagyonod gyarapodik.
Édes Istenem...
Nem az 50-es években vagyunk, hogy csak a fizikai munkát végzők számítanak "dolgozó embernek"...
Azt, hogy rosszabbul élünk mint négy éve én nem hallottam ellenzéki politikusoktól.
DE!!!
Az, hogy vidéken kisebb városokban, de főleg falvakban olyan kib###ott szegénységben, nyomorban él több millió magyar, amit te nem tudsz elképzelni még igaz.
Nővérekkel beszéltem csak személyesen, de ők állítják, hogy ilyen borzasztó még sosem volt, kötszer és gumikesztű problémák, tehát ennyire lerohasztva. A kimenekült kollégáikra azt mondta igazuk volt, bárcsak ő is tudná vinni a családot, már menne is. De én anno ezen az állapoton akadtam ki:
De az Orbán rendszer megoldja, hogy hozzád csak jó hírek jussanak el:
"Nem csak a főigazgatókat, de a szakszervezeti vezetők többségét is politikai, hatalmi alapon választják. A kormányhű embereket államtitkárságról jövő telefonhívásokkal „ellenőrzik”, ami nagyjából egy baráti csevejre hasonlít."
A gazdaságunk:
"Az elmúlt 7 év növekedése ezek fényében sem kiemelkedő, és igencsak megkérdőjelezhető, hogy az EU-támogatások nélkül mekkora növekedés lett volna."
Ezt Gyurcsányék simán übetrelték, ha a gazdasági válságot levonjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!