Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogy lehet még mindig fidesz?

Hogy lehet még mindig fidesz?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan utálják a fideszt. Többen mint amennyien szeretik. Mindenhol azt hallani, hogy egyre rosszabb minden meg kormányellenes mindenki. De nem csak most hanem 2014 elött is.

A minkahelyemen is fidesz ellenes mindenki. Sokszor beszélnek róla, én csak hallgatpm mert nem értek hozzá. Néha olyan emberekről beszélnek, hogy azt sem tudom ki az.

Azt mondják, hogy azért nyert a fidesz mert van 2 millió elvakult szavazója. Én megnéztem és szavazásra jogosult 8 millió! ember.

De akkor ha senki nem szereti a fideszt 6 millió kicsit több mint 2 millió simán le lehetne szavazni. Miért nem szavazzák le?

2017. márc. 19. 20:41
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
18%

"Kérdező, nézd meg a 22-est. Folyamatos fizetéselemelés... A defláció meg szerintem nem jó ilyen gazdasági helyzetben, de ez fényévekre van a tömegek értelmi szintjétől."

Tudod mi az a defláció ? Azt jelenti, hogy a pénzed tartja a vásárlóértékét, nem veszít belőle. Az MSZP-SZDSZ kormány alatt folymatos infláció volt : minden emelkedett, egyre többet fizettért az ételért és mindenért. Miért sírsz, hogy nyugaton olcsóbb minden vagy miért akarsz több fizetést, hisz ha infláció van úgyis kevesebbet vehetsz ! Ugye, hogy fingod sincs semmiről csak okoskodsz és osztod az észt, mert nem a neked tetsző kormány van.

2017. márc. 20. 19:31
 32/33 anonim ***** válasza:
Nem, a defláció azt jelenti, hogy erősödik a forint, ami elég rossz a gazdaságnak, kereskedelemnek, ami fontosabb, mint hogy picit többet ér, mikor vásárolsz. Az optimális az, ha van egy kis infláció, főleg egy ilyen katasztrofális gazdasági helyzetben. De ez is olyan, amivel lehet hülyíteni a népet, mint az 1%-os gazdasági növekedés, az alacsony hiány vagy az államadósság csökkenése (utóbbi kettő vagy az ipari méretű lopás meg stadionok helyett a gazdaság élénkítése, fejlesztése lenne fontosabb).
2017. márc. 20. 22:02
 33/33 anonim ***** válasza:

Abból a 6 millióból legalább 3 nem megy el szavazni.

Mert tesz a politikára v külföldön él. (Szavazó lehet külföldön élő magyar is. )

A másik 3 meg fele kb jobbikos fele mszp-s v is a fidesz nyert 2 millával.

2017. márc. 22. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!