Orbán leváltása mikor lehetséges? 2018 vagy később?
Később.
Azonban hiába váltod le, az általuk képviselt szellemiség még sokáig itt fog maradni Magyarországon. Ez hozta létre és alakította ilyenre a Fideszt is.
Miért is kellene leváltani Orbán Viktort? Azért, mert megerősítette, helyrerázta ezt az országot, stabil és kiszámítható gazdasági helyzetet hozott létre?
Véresszájú ellenzéki közgazdászok is elismerik (Bokros, Bodnár), hogy bármennyire is szeretnék (WTF???), nem tudják azt mondani, hogy államcsőd fenyeget.
A magyar politika a normalitás talaján áll, nincs elvakult PC, de nem bántunk senkit, zsidókat, cigányokat, melegeket, stb.
A migránsoknak pedig nincs joguk engedély nélkül az ország területére lépni, az engedélynek pedig az a lényege, hogy mi magyarok döntjük el, hogy kinek adunk, és kinek nem.
Hát épp nem időszerű. Jobban állnak mint valaha, ilyen népszerű még nem volt kormány a választások előtt egy évvel.
Ráadásul az ellenzék vicc kategória.
A terrorizmus visszaszorítása mikor lehetséges?
A népességcsökkenés megfordítása mikor lehetséges?
A világ kezdete mikor lehetséges?
És a világ vége?
Most komolyan, nektek a politika arról szól, hogy migránsok, homárok, cigányok és zsidók?
Szerinted ennyi a politika?
6:
Nem ennyi, de mindig ezeket féltik a liberálisok, ha ők jól vannak, akkor ott nem lehet nagy gond.
És itt a kisebbségeket nem éri semmilyen atrocitás.
Írtam a gazdaságról is sokat.
Nem tudom, az orbánozók tisztában vannak-e vele, hogy milyen állapotban volt ez az ország, amikor a Fidesz átvette.
Én biztos nem vállaltam volna a kormányzást, és azt, hogy én majd talpra tudom állítani, és ki tudom majd hozni a kátyúból.
"Nem ennyi, de mindig ezeket féltik a liberálisok, ha ők jól vannak, akkor ott nem lehet nagy gond."
Milyen liberálisok, te szerencsétlen? Te tényleg azt hiszed, hogy mindenki liberális, aki ellenzi a Fideszt?
"Nem tudom, az orbánozók tisztában vannak-e vele, hogy milyen állapotban volt ez az ország, amikor a Fidesz átvette."
Na, milyen állapotban volt? :D
Mesélj már nekem, hogy milyen állapotban volt. Csak nem lehetett olyan rossz állapotban, ha a haverok ezermilliárdokat tudtak lopni 2010 után.
"Én biztos nem vállaltam volna a kormányzást, és azt, hogy én majd talpra tudom állítani, és ki tudom majd hozni a kátyúból."
Jajj, szegénykém. Csakis azért, mert Orbán Úr mindennél hatalmasabb. Szerencsére tudta, hogy mit kell tenni, minden pénzt a haveroknak kell adni, le kell nyúlni a MANYUP-vagyont, stadionok kellenek minden szabad területre és kisvasút Felcsútra, meg olimpia Budapestre.
Hát nagyon helyre lett téve minden. :D:D:D:D
Most 2018-ban kell leváltani, így is késő már valószínűleg, az ellopott nyugdíjvagyon és az öngondoskodó pillérrel rendelkező nyugdíjrendszer, az elvándorolt magyar fiatalok, a költségvetésből kimutyizott csilliárdok, ezek már visszafordíthatatlan károk amiket hamarosan el kezdünk majd érezni.
Szavazni kell menni, nem otthon ülni, hogy nincs jobb, jajj nincs kire szavazzak jajj. A fideszesek nem sírnak, hanem mennek mint a zombik szavazni, meg is van az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!