Hogy lehet még mindig fidesz?
Nagyon sokan utálják a fideszt. Többen mint amennyien szeretik. Mindenhol azt hallani, hogy egyre rosszabb minden meg kormányellenes mindenki. De nem csak most hanem 2014 elött is.
A minkahelyemen is fidesz ellenes mindenki. Sokszor beszélnek róla, én csak hallgatpm mert nem értek hozzá. Néha olyan emberekről beszélnek, hogy azt sem tudom ki az.
Azt mondják, hogy azért nyert a fidesz mert van 2 millió elvakult szavazója. Én megnéztem és szavazásra jogosult 8 millió! ember.
De akkor ha senki nem szereti a fideszt 6 millió kicsit több mint 2 millió simán le lehetne szavazni. Miért nem szavazzák le?
2010-ben Magyarország politikai zsákutcába került.
Az MSZP-t még le lehetett váltani Fideszre, na de a Fideszt mire váltod le?
Kész, kifújt a történet.
"Van mszp, jobbik, lmp, dk, miép, pm"
És ezzel meg is van válaszolva a kérdés. Marad a Fidesz egyelőre.
"A Csótány nem ismert be semmit, csak lebuktatták. Nem kért bocsánatot sem, csak a süketvdumáját papolja. Ha rajta múlott volna, ma már egymillió bevándorló migráns lakna itt."
Az Orbánodtól te mikor hallottál olyat, hogy pl: "hiba volt bevezetni a vasárnapi zárvatartást", vagy azt hogy "hiba volt felvetni a netadó lehetőségét" vagy azt hogy "hiba volt stadionokat épittetni teljesen feleslegesen közpénzből"?! Stb...
Gyurcsányban legalább volt annyi, hogy ha zártkörűen is, de hajlandó volt önkritikát gyakorolni. Orbán nem hajlandó önkritikát gyakorolni, pedig volna miért.
Vicces LÁNY köszönöm. :)
A másik, pont ezt a Gyurcsányos időszakot akartam írni.
Emlékszem, hogy 2006ban adáson kívül mutatták élőben a pesti tüntetéseket.
hát én komolyan azt hittem, hogy szükségállapot lesz vagy valami.
Tudom úgy hívtam fel a páromat mert akkor még nem laktunk együtt, hogy kapcsolja be a tv-t mert forradalom van. Mert én akkor tényleg azt hittem, hogy országos balhé lesz. Még egy tankkal is mentek amit nem is értek, hogy hogyan jutottak hozzá.
Nézd meg Tölgyessy Péter március 13-i beszélgetését a HírTV-n.
Ha egyszer dől ez a rendszer, akkor valószínűleg újabb - vagy befejezett - rendszerváltás lesz.
"Ha egyszer dől ez a rendszer, akkor valószínűleg újabb - vagy befejezett - rendszerváltás lesz."
És kik fognak rendszert váltani? Mire ez a rendszer bedől, már nem lesz Magyarországon, aki rendszert váltson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!