Hogy lehet még mindig fidesz?
Nagyon sokan utálják a fideszt. Többen mint amennyien szeretik. Mindenhol azt hallani, hogy egyre rosszabb minden meg kormányellenes mindenki. De nem csak most hanem 2014 elött is.
A minkahelyemen is fidesz ellenes mindenki. Sokszor beszélnek róla, én csak hallgatpm mert nem értek hozzá. Néha olyan emberekről beszélnek, hogy azt sem tudom ki az.
Azt mondják, hogy azért nyert a fidesz mert van 2 millió elvakult szavazója. Én megnéztem és szavazásra jogosult 8 millió! ember.
De akkor ha senki nem szereti a fideszt 6 millió kicsit több mint 2 millió simán le lehetne szavazni. Miért nem szavazzák le?
Hogyhogy nincs?
Van mszp, jobbik, lmp, dk, miép, pm....
És ez csak amit én tudok pedig nem is követem annyira a politikát. Van kismillió párt.
Az utálkozóknak csak a hangjuk van, a valós számukat láthatod a választásokkor.
Másrészt a nem szavazók túlnyomó többsége se nem szereti, se nem utálja a Fideszt, egyszerűen nem foglalkoztatja a téma.
A népek nem a Fideszt szeretik, a fennmaradó egyéb opciókat utálják!
Ezen mit nehéz megérteni?
"Hogyhogy nincs?
Van mszp, jobbik, lmp, dk, miép, pm...."
Nyehe, vicces fiú vagy. :)
Úgy lehet még mindig Fidesz, hogy a többi retekre még mindig kevesebben szavaznak, mint a fityeszes retekre.
Úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!