Miért van az ha az országot tönkre vágta az MSZP miért hisznek benne olyan sokan?
ma 16:26
Értem, szóval nem tudsz értelmesen válaszolni. Rendben van, a szokásos szoci tempó.
Ha azt hiszed, hogy az egy főre eső GDP számít, akkor igazad van, többet ártott az MSZP.
Csak ez esetben egy kérdést feltennék Neked: ha egy apa visszafizethetetlen hitelt felvesz, hogy az egy gyerek számára eső ajándékok/termékek értéke/száma nagyobb legyen, akkor az azt jelenti, hogy húú de jó apa lett??
Még egyszer felteszem a kérdést...tudtok élni a hitel után? És egy nemzet államhitel után??
Tudod, hogy mi volt az ára OV ajándékozásainak?? tudod, hogy az elárkozott megszorításoknak köszönheti Mo., hogy nem vált fizetésképtelenné?? És nem először történt ez meg...ne csak a lét lássátok, az kevés...a systemet kell látni.
Ha sikerül, megnyeritek a játékot...ha nem, akkor pusztultok tovább. Döntés rajtatok áll!!
Szerinted a mostani kormány jobb?
Most őszintén!
Még csak rövid ideje van 'OV királyság'
De látni a változást 3 munkahely szűnt meg a városunkban
(multik akik nem bíznak orbánban) Több ezer munkanélküli, köztük én is. És köszönjük az egykulcsos adózást!
Gondolom te havi 2 milla fölött keresel, mert akkor jól jössz ki, nekem viszont csökkent a minimálbérem!
köszönjük viktor! Nem véletlen a kisbetű
Happy end kft
ezüsthajó
Hajrá Orbán Király
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!