Miért van az ha az országot tönkre vágta az MSZP miért hisznek benne olyan sokan?
Figyelt kérdés
Ennyi elvakult ember lenne hogy fanatikusan hisz az MSZP-ben? Be se kellett volna kerülnie a parlamentbe.2010. ápr. 26. 21:19
11/46 anonim válasza:
21:30 az azért nem igaz, hogy ők okozták a válságot. Mivel az egész világgazdaság egy hatalmas összefüggő rendszer, egyik ország sem kerülhette el a válságot sajnos...
12/46 anonim válasza:
lehet azt mondta a vona hogy az mszp okozta a világválságot, de nem kell mindent elhinni.
13/46 A kérdező kommentje:
21:32
Le négy betűzőm a görögöket azt csinálnak amit akarnak. Csak a probléma hogy a görögöknek nincs akkora államadósságuk mint nekünk.
2010. ápr. 26. 21:36
14/46 A kérdező kommentje:
Nem mindenki legalább is én nem ülők állandóan a gép előtt. Tanulok meg dolgozok esténként meg amikor van időm probálok rájönni hogy mi miért van ebben az országban
2010. ápr. 26. 21:38
15/46 anonim válasza:
16/46 anonim válasza:
"Igen megoldották a válságot hitelt vettek föl"
Azt csinálták amit lehetett.A görögök nem csinálták most nagyobb bajban vannak.Pedig ők olimpiát rendeztek most meg isszák a levét!
17/46 A kérdező kommentje:
Biztos anno jó farpofákat nyaltak keresztcsontig nekik biztos jó nyugdíjuk van. Nekem nem hiszem hogy sok lesz ha megérem és így halad az ország
2010. ápr. 26. 21:42
18/46 anonim válasza:
"21:30 az azért nem igaz, hogy ők okozták a válságot. Mivel az egész világgazdaság egy hatalmas összefüggő rendszer, egyik ország sem kerülhette el a válságot sajnos..."
Olvasd már el még egyszer, amit írtam.
19/46 anonim válasza:
21:21-es-nek tisztelettel.
Egy nem hívő, nem vallásos, a katonasákodást (27 hónap határőr szolgálat, köszönöm szépen elég volt) nem kedvelő, és még csak 54 éves embernek melyik pártot ajánlanád?
20/46 anonim válasza:
Ez ugyan nem az ismerkdeési rovat, de javaslom, hogy minden engem követő hozzászóló írja oda az életkorát. Kíváncsi vagyok, melyik parlamenti ciklusokban szocializálódtatok, mikor váltatok kenyérkeresővé, illetve mikor lettetek válaszásra jogosult polgárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!