Miért van az ha az országot tönkre vágta az MSZP miért hisznek benne olyan sokan?
Figyelt kérdés
Ennyi elvakult ember lenne hogy fanatikusan hisz az MSZP-ben? Be se kellett volna kerülnie a parlamentbe.2010. ápr. 26. 21:19
21/46 anonim válasza:
Szerintem az életkorból nem derül ki, hogy ki mikor vált kenyérkeresővé, 18 éves korom óta dolgozom, jelenleg is, emellett egyetemi hallgató vagyok, szerintem nem számít a korom, felnőtt, választásra jogosult ember vagyok, akárcsak te.
22/46 A kérdező kommentje:
akkor én kezdem
igaz lehet most megkapom hogy fiatal vagyok de én nem torzítom az életkoromat. 28/F
2010. ápr. 26. 22:01
23/46 A kérdező kommentje:
A fiatalságot arra értettem hogy az elmúlt 8 év kormányzásán kivül nincs nagyon más emlékem.
2010. ápr. 26. 22:03
24/46 anonim válasza:
Ja, lehagytam a saját életkoromat 21/N. Nem hinném, hogy ez bármin változtat, de ha kíváncsi vagy, hát tessék.
25/46 A kérdező kommentje:
Sztem térjünk vissza a kérdéshez ne egymás életkorán gondolkozunk meg írogassuk
2010. ápr. 26. 22:08
26/46 anonim válasza:
Hát, ez elkerülhetetlen, most az fog következni, hogy "mit tudtok ti még ...", erre ment ki a játék is, ezért kérdezte meg az életkort. Amikor nem tudnak mivel visszavágni, vagy belekötni a mondandóba, akkor jön a "fiatal vagy", a másik kérdésnél pedig a "nincs pasid" szöveg. Én is jobban örülnék, ha most erre nem kerülne sor és tényleg írna ide egy két MSZP szavazó, és elmondaná, hogy ő milyen okból szavazott az MSZP-re.
27/46 A kérdező kommentje:
Amugy meg Orbán Viktorunk ezek szerint olvasgatja ezt az oldalt is a tőle kapott levélből ítélve
Feladó:
dr. Orban Viktor dr.orban.viktor@gmail.com
Címjegyzékbe vele!
Címzett: -------itt az én email címem lenne-----
Másolatot kap:
Tárgy: Be sem kellett volna jutnia a Parlamentbe ...
Érkezett:
Ma 21:47
És akkor hogyan képzeled el a társadalom ideológiai felosztását? Csak
jobb oldal?
Ezt az üzenetet a gyakorikerdesek.hu oldalon keresztül küldte neked az
e-mail feladója.
2010. ápr. 26. 22:11
28/46 A kérdező kommentje:
22:10
Támogatom az ötletedet kíváncsi vagyok én is egykét MSZP-s szavazóra hogy miért mi okból szavaztak az MSZP-re
2010. ápr. 26. 22:13
30/46 anonim válasza:
Kérdező te melyik országban élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!