Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van az ha az országot...

Miért van az ha az országot tönkre vágta az MSZP miért hisznek benne olyan sokan?

Figyelt kérdés
Ennyi elvakult ember lenne hogy fanatikusan hisz az MSZP-ben? Be se kellett volna kerülnie a parlamentbe.
2010. ápr. 26. 21:19
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Szerintem az életkorból nem derül ki, hogy ki mikor vált kenyérkeresővé, 18 éves korom óta dolgozom, jelenleg is, emellett egyetemi hallgató vagyok, szerintem nem számít a korom, felnőtt, választásra jogosult ember vagyok, akárcsak te.
2010. ápr. 26. 22:00
 22/46 A kérdező kommentje:

akkor én kezdem

igaz lehet most megkapom hogy fiatal vagyok de én nem torzítom az életkoromat. 28/F

2010. ápr. 26. 22:01
 23/46 A kérdező kommentje:
A fiatalságot arra értettem hogy az elmúlt 8 év kormányzásán kivül nincs nagyon más emlékem.
2010. ápr. 26. 22:03
 24/46 anonim ***** válasza:
Ja, lehagytam a saját életkoromat 21/N. Nem hinném, hogy ez bármin változtat, de ha kíváncsi vagy, hát tessék.
2010. ápr. 26. 22:05
 25/46 A kérdező kommentje:
Sztem térjünk vissza a kérdéshez ne egymás életkorán gondolkozunk meg írogassuk
2010. ápr. 26. 22:08
 26/46 anonim ***** válasza:
37%
Hát, ez elkerülhetetlen, most az fog következni, hogy "mit tudtok ti még ...", erre ment ki a játék is, ezért kérdezte meg az életkort. Amikor nem tudnak mivel visszavágni, vagy belekötni a mondandóba, akkor jön a "fiatal vagy", a másik kérdésnél pedig a "nincs pasid" szöveg. Én is jobban örülnék, ha most erre nem kerülne sor és tényleg írna ide egy két MSZP szavazó, és elmondaná, hogy ő milyen okból szavazott az MSZP-re.
2010. ápr. 26. 22:10
 27/46 A kérdező kommentje:

Amugy meg Orbán Viktorunk ezek szerint olvasgatja ezt az oldalt is a tőle kapott levélből ítélve

Feladó:

dr. Orban Viktor dr.orban.viktor@gmail.com

Címjegyzékbe vele!

Címzett: -------itt az én email címem lenne-----

Másolatot kap:

Tárgy: Be sem kellett volna jutnia a Parlamentbe ...

Érkezett:

Ma 21:47

És akkor hogyan képzeled el a társadalom ideológiai felosztását? Csak

jobb oldal?

Ezt az üzenetet a gyakorikerdesek.hu oldalon keresztül küldte neked az

e-mail feladója.

2010. ápr. 26. 22:11
 28/46 A kérdező kommentje:

22:10

Támogatom az ötletedet kíváncsi vagyok én is egykét MSZP-s szavazóra hogy miért mi okból szavaztak az MSZP-re

2010. ápr. 26. 22:13
 29/46 anonim ***** válasza:
0%
Rohatt MSZP.
2010. ápr. 26. 22:19
 30/46 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező te melyik országban élsz?
2010. ápr. 26. 22:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!