Miért van az ha az országot tönkre vágta az MSZP miért hisznek benne olyan sokan?
Az MSZP szavazótábor nagy része olyan öregember, aki már nem követi a híreket, eseményeket, vagy ha tudná is követni, már öreg ahhoz, hogy váltson, marad annál, amit megszokott.
A 60 év alattiak körében valahol 5-7% körül van az MSZP támogatottsága. Hogy miért ilyen sok, azt lehet boncolgatni, van rá egy csomó ok, vannak egyrészt az álomvilágban élők ("a szocik jól kezelték a válságot" és társai), vannak az ideológiai fanatikusok ("az mszp mégiscsak a haladóprogresszívbaloldali párt") és vannak a közvetlen érdekkapcsolatban lévők, az mszp-uralom közvetlen haszonélvezői: önkormányzati képviselők rokonai és barátai, szoci önkormányzatokkal korábban jó üzleteket kötő beszállítók stb.
De azt hiszem, a 60 év alatti MSZP szavazóbázis nem túl fontos. A 60 év fölöttiek 25-30%-a még mindig szoci, ez az a korosztály, amelyre a szocik támaszkodhatnak. De egy jelentős részük már nem fog élni 2014-ben, 2018-ban pedig már a többségük nem fog. Kicsi esély van arra, hogy 2014-ben vissza tud térni az MSZP: ehhez ugyanis meg kellene szabadulniuk pl. Gyurcsánytól, aki azonban levakarhatatlannak tűnik. Ha pedig 2014-ben nem jön vissza az MSZP, akkor a természetes kihalási folyamat végleg beteszi neki a kaput és már sohasem lesz nagy párt.
Azt hiszitek OV megváltja az országot? :)
Ne felejtsétek, a fityó sem először van kormányon, ők sem remekeltek jobban!
22:49
Szted melyik országban élek ?
Alap hogy Magyarországon élek meg élni is fogok.
Mert te melyik országban élsz? Tán Izrael ?
Azért kérdezte, mert nem értette a kérdésed...fityósok legalább annyit ártottak. + mszp is kicsikarta az IMF-hiteleket, hogy zabáltatni tudja a népség egy részét, akárcsak a fityósok. Nem ez a kérdés...elkúrni elkúrta a nép, még BG, GYF meg ilyenek előtt...még a Trianonért is a komcsik a hibásak :D...bolondok :D
Kérdés az, hogy ki tudja MEGOLDANI a helyzetet...de hát ez a sáskanép se vizitdíjat, se anno Bokros csomagot (máshol bezzeg végigvittek ehhez hasonlókat) nem fogadtak el, és vállalkozóitok meg tanult hülyegyerekeitek sem találtak ki semmi piacképeset (illetve amit kitaláltak, azt eladták, gyökerek voltatok megtartani), akkor mit hisztek!?
Nőljetek fel! Termeljetek a világpiacra, és lesz lé...ez a titok!
"Azért kérdezte, mert nem értette a kérdésed...fityósok legalább annyit ártottak."
Hű, de könnyű ilyeneket mondani. És milyen nehéz bizonyítani :))))
csak annyira nehéz bizonyítani, hogy az mszp tönkretette az országot, mint amennyire azt, hogy a fidesz tönkretette :)
egyébként még mindig nem éritek, hogy bennetek van a hiba!? ...evolúció, tisztítás...system működik, nem??
tegnapelőtt 23:45
Ebből kiindulva bizonyítsd, hogy a fidesz ugyanannyit ártott, mint az mszp.
Azt mondod, hogy ezt a tityósok nem bukták volna be? Lehet...bár ők sem először vannak "hatalmon". Nem is másodszor, mégsem lett kánaán :D
Nem termel a népség semmit, csak hitelre zabálja a nyugati cuccokat és segélyeket, szerintem egy pontagyű gözgázos csajszi is látja ennek a végét, amit jól illusztrál az általad belinkelt táblázat...bár csak futólag lestem meg, nem figyeltem a forrást.
Majd meglátjuk, hogy a fityósok meg tudják-e változtatni ezt a pórnépet :D Ha igen, minden elismerésem lesz :D
egyébként is...már most oylan dolgokba is belemártották magukat, amibe szerintem nem kellene...mi közük ahhoz, hogy hányan válnak el!?
Kik ők, hogy nehezítség bürokrácia által!? BARMOK! ...remélem csak kacsa volt.
De majd kiderül, a gazdasággal mit kezdenek (de mivel az emberek "csinálják" a gazdaságot, az embereket kell megváltoztatniuk, hogy sikerrel járjanak)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!