Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van az ha az országot...

Miért van az ha az országot tönkre vágta az MSZP miért hisznek benne olyan sokan?

Figyelt kérdés
Ennyi elvakult ember lenne hogy fanatikusan hisz az MSZP-ben? Be se kellett volna kerülnie a parlamentbe.
2010. ápr. 26. 21:19
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
37%

bajnaiék azért kezelték a válságot.

egy mszp-t nem szerető.

2010. ápr. 26. 21:21
 2/46 anonim ***** válasza:
67%
Igen, sajnos vannak ilyen elvakultak, fanatikusak. Poén az, hogy döntő többsége nyugdíjas lehet, akiknek már úgyis mindegy.
2010. ápr. 26. 21:21
 3/46 anonim ***** válasza:
20%
Tönkretette?Mivel?Ez olyan közhelyes.
2010. ápr. 26. 21:25
 4/46 Dymo ***** válasza:
82%

21:21

pont eszembe jutott egy jelenet a 2012-ből,amikor elcseszik az ajtót,és veszélybe sodorják az egész hajót,majd a főhős megcsinálja a saját maga által kreált hibát,és mindenki hősként ünnepli

2010. ápr. 26. 21:27
 5/46 A kérdező kommentje:

Elsőnek:

Igen megoldották a válságot hitelt vettek föl. Ez még nagyobb adósság.

Másodiknak:

Igaz néztem fórumokról felvételeket meg képeket az első öt sorban olyan öregek emberek voltak akiknek már csak az infúzió hiányzott a kezéből :S

MINDEN TISZTELETEM AZ IDŐSEKNEK DE EZ VAN SAJNA.

2010. ápr. 26. 21:28
 6/46 anonim ***** válasza:
68%
Kezelték a válságot? Ők maguk csinálták. Magyarországot szinte észrevehetetlenül érintette volna a gazdasági világválság, az itteni válságot ők alkották, úgy kellett nekik ez a gazdasági világválság, mint egy falat kenyér, mindent rá tudtak fogni, így még persze maradt pár szavazójuk, akkor is maradt volna, ha bevallották volna, hogy ők csinálták. Nem jellemzem a szavazóit, senkit sem áll szándékomban megbántani, pedig nem lenne alaptalan, de mivel már az MSZP bukott, nem kicsit :) így teljesen értelmetlen lenne bárminemű sértés.
2010. ápr. 26. 21:30
 7/46 A kérdező kommentje:

21:27

Legyen igaz legyen így is a valóságban hogy akik elcseszték az egészet hozzák helyre a hibáikat. Ne csak hitegessenek hogy majd megcsinálják "az ajtót". Eddig nagyon süllyedőre áll a "hajónk"

2010. ápr. 26. 21:31
 8/46 anonim ***** válasza:
első vok, világ válság volt, nem ők kreálták a a világ válságot, akár milyen hihetetlen, tudom sokat loptak, de kezelték a válságot, a 25 milliárdos hitelkeret kis részét hívtuk le, míg most a görögöknek 45 milliárdos hitelt adtak, de 90-et szeretnének és nekik van egyfajta turizmusuk valljuk be.
2010. ápr. 26. 21:31
 9/46 A kérdező kommentje:

21:25

Valószínűleg te nagy MSZP-s lehet mivel bedőlsz annak hogy fejlődés van az országban csak elmegyünk nap mint nap mellette.

Csak az a gond én hiába járok 2 éve nyitott szemmel nem sok fejlődést láttam

2010. ápr. 26. 21:34
 10/46 anonim ***** válasza:
Mert szerintük nem vágta tönkre az országot. És amikor azt nézem, mennyi embernek ér rá és van lehetősége, hogy naponta a számítógép előtt töltsék estéjüket, úgy látom, erős túlzás ezen állítás.
2010. ápr. 26. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!