Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szavaznátok egy ilyen pártra?...

Szavaznátok egy ilyen pártra? Ha nem mit változtasson?

Figyelt kérdés

Magyarországi Feminista Munkáspárt

Kilépés a NATO-ból, honvédelemre semennyit se költeni, de amit a honvédség csinált, például árvízvédekezést persze továbbra is támogatni, de nem honvédelem címszó alatt.

Segélyek nagyrészének pénzbeni megszüntetése, azok helyettesítése természetbeni segéllyel.

Mindenkinek jár ingyenes orvosi ellátás.

Gazdagokra vagyonadót kivetni.

Korlátozni a havi jövedelmet, mondjuk 750000 forintban.

Mindenféle házasság engedélyezés, akármilyen neműekkel és akárhány emberrel.

Nemek megkülönböztetésének megszüntetése óvodai nevelésnél és névadásnál.

50 százalékos női kvóta a parlamentben.

2016. ápr. 11. 00:43
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/184 A kérdező kommentje:

"hiszen férfiak is, és nők is szabad akaratukból nem szavaznak nőkre."

Szóval most már Szálasi se rasszista, mert szabad akaratából nem szerette a kisebbségeket.

"És ez hogy jött ki?"

Talán úgy, hogy éppen arról vitázunk, hogy a terhesség sokszor életveszélyes.

"Messzemenőkig, hiszen minden nőt és férfit kollektívan elítélsz, akik nem juttatnak több nőt a politikába..."

Akkor te is nőgyűlölő vagy, mert kollektívan elítélsz minden nőt, aki gázkamrákat nyitna. Ennyi értelme az érvelésednek.

2016. ápr. 17. 12:05
 112/184 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval most már Szálasi se rasszista, mert szabad akaratából nem szerette a kisebbségeket."

Szóval aki nem szavaz nőkre, az olyan, mint Szálasi? Kezdesz egyre jobban elborulni... :D

"Talán úgy, hogy éppen arról vitázunk, hogy a terhesség sokszor életveszélyes."

Sokszor meg nem életveszélyes.

"Akkor te is nőgyűlölő vagy, mert kollektívan elítélsz minden nőt, aki gázkamrákat nyitna. Ennyi értelme az érvelésednek"

Maximum neked sikerült ennyit felfogni belőle. Nem a nőket ítélem el, ha egy csoportjuk gázkamrát nyitna, hanem a gázkamrát nyitni akaró nők csoportját. Ennyi.

Te azonban kollektíven mindenkit elítélsz, aki szabad akaratából nem arra szavaz, akire te akarod, hogy szavazzon.

2016. ápr. 17. 12:14
 113/184 A kérdező kommentje:

"Szóval aki nem szavaz nőkre, az olyan, mint Szálasi?"

Nem, ettől még tökéletes a példam annak bemutatására, hogy rossz az érvelésed. Szóval tessék válaszolni.

"Sokszor meg nem életveszélyes."

Akkor tiltsuk be az abortuszt, mert sok terhességbe nem halnak bele?

"Te azonban kollektíven mindenkit elítélsz, aki szabad akaratából nem arra szavaz, akire te akarod, hogy szavazzon."

Te azonban kollektíven mindenkit elítélsz, aki szabad akaratából a gázkamranyitásra szavaz. Bárhogy is próbálod szépíteni, az érvelésed megint hibás.

2016. ápr. 17. 12:29
 114/184 anonim ***** válasza:
100%

"Nem, ettől még tökéletes a példam annak bemutatására, hogy rossz az érvelésed. Szóval tessék válaszolni."

A példád ostoba. Attól, hogy nem szavazunk nőkre szabad akaratunkból, még nem fogjuk őket gázkamrákba vinni, meg tömegesen megölni.

"Akkor tiltsuk be az abortuszt, mert sok terhességbe nem halnak bele?"

Tiltsuk.

"Te azonban kollektíven mindenkit elítélsz, aki szabad akaratából a gázkamranyitásra szavaz."

Mivan? Hol mondtam ilyet?

Az, hogy valaki szabad akaratából férfira szavaz, nem nőre, mégis miképpen vonzza maga után azt, hogy akkor a gázkamrákat is támogatom?

Az egyik a szabad véleménynyilvánításhoz tartozik, a másik pedig egy nyíltan emberellenes ötlet. Te megőrültél?

"Bárhogy is próbálod szépíteni, az érvelésed megint hibás."

Az érvelésről te pedig szerintem hírből sem hallottál...

2016. ápr. 17. 12:47
 115/184 anonim ***** válasza:
100%

"Te azonban kollektíven mindenkit elítélsz, aki szabad akaratából a gázkamranyitásra szavaz."

Persze, hogy elítélem, mivel a gázkamrák nyíltan azzal a céllal jöttek létre, hogy emberek tömegeit gyilkolja meg...vagy épp megfossza az élethez való elidegeníthetetlen jogától.

De hogy ez hogy az istenbe bírod te összekötni azzal, hogy a nők meg férfiak kire szavaznak, az rejtély...

2016. ápr. 17. 12:49
 116/184 A kérdező kommentje:

"Hol mondtam ilyet?"

Tévedtem volna? Rendben, akkor elnézést kérek, nem igaz, hogy elítéled a gázkamrákat nyitni akarókat, elfogadod, hogy ők ilyen véleményen vannak.

"Tiltsuk."

Rendben, akkor te is a lengyel miniszterelnöknőhöz hasonlóan azoknak a nőknek a hálálát kívánod, akik számára életveszélyes a terhesség. Erkölcsi megfontolásból nem vitatkozok veled tovább. Tudom, nem kell leírnod, én nem vagyok hajlandó érvelni és csak a másikat hibáztatom.

2016. ápr. 17. 13:24
 117/184 anonim ***** válasza:
100%

"Tévedtem volna? Rendben, akkor elnézést kérek, nem igaz, hogy elítéled a gázkamrákat nyitni akarókat, elfogadod, hogy ők ilyen véleményen vannak."

Kár, hogy nem :D

"Rendben, akkor te is a lengyel miniszterelnöknőhöz hasonlóan azoknak a nőknek a hálálát kívánod, akik számára életveszélyes a terhesség. Erkölcsi megfontolásból nem vitatkozok veled tovább. Tudom, nem kell leírnod, én nem vagyok hajlandó érvelni és csak a másikat hibáztatom."

Jajjj, köszönöm, annyira tudtam, hogy ezt az egy szót meglovagolod, amire meg nem tudsz mit válaszolni, afelett elsiklasz :D

Az abortuszvita nem arról szól, hogy veszélyeztetett terhes nőktől megtagadjuk a művi elvetést. Éppen ellenkezőleg: minden olyan esetről, ami nem egészségügyi okokból kívánja meg az abortuszt.

2016. ápr. 17. 13:38
 118/184 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor azért nem vitatkozok, mert nem ismered a tiltsuk szó jelentését és mert szándékosan nem a teljes tiltásról szóló kommenteimre reaálsz.
2016. ápr. 17. 13:42
 119/184 anonim ***** válasza:
100%
Reagáltam azt hiszem mindenre, érveltem is az álláspontom mellet :) Azt hiszem kijelenthetjük, hogy teljesen kifogytál a munícióból :) Örültem.
2016. ápr. 17. 13:44
 120/184 A kérdező kommentje:
Melyik válaszodban reagáltál arra, hogy van több millió lengyel nő, aki megtagadná a veszélyeztetett terhesség esetén az abortuszt?
2016. ápr. 17. 13:46
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!