Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szavaznátok egy ilyen pártra?...

Szavaznátok egy ilyen pártra? Ha nem mit változtasson?

Figyelt kérdés

Magyarországi Feminista Munkáspárt

Kilépés a NATO-ból, honvédelemre semennyit se költeni, de amit a honvédség csinált, például árvízvédekezést persze továbbra is támogatni, de nem honvédelem címszó alatt.

Segélyek nagyrészének pénzbeni megszüntetése, azok helyettesítése természetbeni segéllyel.

Mindenkinek jár ingyenes orvosi ellátás.

Gazdagokra vagyonadót kivetni.

Korlátozni a havi jövedelmet, mondjuk 750000 forintban.

Mindenféle házasság engedélyezés, akármilyen neműekkel és akárhány emberrel.

Nemek megkülönböztetésének megszüntetése óvodai nevelésnél és névadásnál.

50 százalékos női kvóta a parlamentben.

2016. ápr. 11. 00:43
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/184 anonim ***** válasza:
100%

"Nem, mivel a feminizmus nem erről szól."

Dehát az előbb azt mondtad, jól összefoglaltam a genderista nevelést :D Önmagadnak mondasz ellent minden kommenteddel már lassan.

"De ha annyira ragaszkodsz ahhoz az állásponthoz, hogy a nők biológiai felépítésükből adódóan nem akarnak politikusok lenni"

Ilyet nem mondtam sehol. Ismét szalmabáb érvelés. Ahhoz viszont ragaszkodom, hogy a nők biológiai felépítése más, mint a férfiaké. És ahhoz is, hogy a politikai pályán a nőket sem a közgondolkodásban, sem jogi alapon nem éri hátrány.

"akkor mivel magyarázod, hogy Afrika országainak többségében kétszeres, de sok helyen háromszoros a női képviselők aránya a Magyarországihoz képest?"

És mivel magyarázod azt, hogy ugyanezen afrikai országokban súlyosan sérülnek a nők alapvető szabadságjogai? Ezen országokban általában tiltott a válás, a házasságba a nőnek nincs beleszólása, a nemiszerv csonkítás elterjedt, ahogy a prostitúcióra kényszerítés is. De ha Te ilyen jövőt képzelsz el Magyarországnak, hát hajrá...

2016. ápr. 16. 22:58
 102/184 anonim ***** válasza:
100%

"Igazad van, rosszul tettem fel a kérdést, azt akartam kérdezni, hogy ott tényleg hátrány éri őket a politikai pályafutásukban?"

Honnan tudnám? Nem ismerem a lengyel politikai rendszert, sem a lengyel politikai pártokat, sem az oktatást, sem a lengyel embereket.

Eddig sem Lengyelországról volt szó. És az, hogy Lengyelországban léteznek úgynevezett "nőgyűlölő nők" (ezt egyébként életembe most hallottam először, eddig nem sok feminista jutott el ilyen elvetemült szintre), annak se lenne sok köze Magyarországhoz.

2016. ápr. 16. 23:01
 103/184 A kérdező kommentje:

"Dehát az előbb azt mondtad, jól összefoglaltam a genderista nevelést"

Igen, jól összefoglaltad ahhoz, hogy tudjad miről van szó. Azt hogy te mindent máshogy hívsz, mint ahogy kéne arról nem tehetek.

"Ilyet nem mondtam sehol."

Mondtad lényegében, de ha nem mondtad, akkor elmondod mi az oka?

"És az, hogy Lengyelországban léteznek úgynevezett "nőgyűlölő nők" (ezt egyébként életembe most hallottam először, eddig nem sok feminista jutott el ilyen elvetemült szintre), annak se lenne sok köze Magyarországhoz."

Nem is azért mondtam, mert van köze, hanem mert a te érvelésed alapfeltevése az volt, hogy egy nő nem lehet nőgyülölő. Tehát, ha beismered, hogy Lengyelországban létezik sok nőgyűlölő nő, akkor az érvelésed végig hibás. Ugye az nyilvánvaló, hogy olyan alapfeltevésből nem lehet kiindulni, hogy Magyarországon teljesen abszurd a nőgyülölő nők léte, míg beismered, hogy Lengyelországban meg rengeteg van.

2016. ápr. 16. 23:36
 104/184 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, jól összefoglaltad ahhoz, hogy tudjad miről van szó. Azt hogy te mindent máshogy hívsz, mint ahogy kéne arról nem tehetek."

De mégsem tisztázod a fogalmakat. Akkor mégis mit vársz?

"Mondtad lényegében, de ha nem mondtad, akkor elmondod mi az oka?"

Nem mondtam sem lényegében, sem máshogy. Légyszíves ne rágj a számba dolgokat.

"Nem is azért mondtam, mert van köze, hanem mert a te érvelésed alapfeltevése az volt, hogy egy nő nem lehet nőgyülölő."

Nem is. Szavazás tekintetében semmiképp sem. Továbbá: az abortuszellenesség miért nőgyűlölő? Az abortuszellenesség nem pusztán...abortuszellenes? Az, hogy valaki az abortuszt akarja betiltatni, miért jelenti azt, hogy az egész konkrét nemet gyűlöli? Magyarázd már meg nekem...

Szerintem éppen hogy becsülendő, hogy nők is állást foglalnak abortusz kérdésében. Az, hogy ez neked éppenséggel nem tetszik, hát...így jártál. Nem te fogod előírni a nőknek, hogy mi a nőgyűlölő, és mi nem. Azt szerintem döntsék el a nők!

"Tehát, ha beismered, hogy Lengyelországban létezik sok nőgyűlölő nő, akkor az érvelésed végig hibás."

Nekem ebből még mindig csak annyi jön le, hogy aki a feministák által hirdetett elveket ellenzi, az nőgyűlölő...ami pedig nincs így.

Ahogy az előbb is mondtam. Nem te fogod megmondani egy nőnek, mikor áldozata nőgyűlöletnek. Mint ahogy azt se fogod megmondani egy nőnek, mikor nőgyűlölő.

"Ugye az nyilvánvaló, hogy olyan alapfeltevésből nem lehet kiindulni, hogy Magyarországon teljesen abszurd a nőgyülölő nők léte, míg beismered, hogy Lengyelországban meg rengeteg van."

Mivan? Mi köze a kettőnek egymáshoz? :D Talán a Lengyelországi nők (akik ugye, mivel állást mernek foglalni az abortuszban) Magyarországon élnek? Szavazhatnak Magyarországon? Magyar politikában kell helyt állniuk?

Hány éves vagy te?

2016. ápr. 16. 23:51
 105/184 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha már az abortusz betiltása nőgyűlölő...

Akkor ezek szerint az abortusz nőszerető. És mi van, ha az abortuszt férfi végzi? Akkor nincs nőgyülölet?

És mi van, ha a magzat nőnemű? :O Nőgyülölet!!! :D

2016. ápr. 16. 23:54
 106/184 anonim ***** válasza:

Meg különbem is, próbálj már meg racionálisan gondolkodni...

Ha szerinted annyi a nőgyűlölő nő, akkor mégis miért van az, hogy férfiak közt több az öngyilkos, több a hajléktalan, több a depressziós?

Nem tudom hol élsz, valami álomvilágban jó mélyen, de ideje lenne fölébredni Alíz, mert Csodaország nem létezik...

2016. ápr. 16. 23:59
 107/184 A kérdező kommentje:

Elmondhatnád végre, hogy mi az oka a nők alacsony számának a parlamentben.

Talán mert egyes esetekben akár életveszélyes is lehet, ha nincs abortusz?

"Mint ahogy azt se fogod megmondani egy nőnek, mikor nőgyűlölő."

Tudom, a te elméleted szerint csak az nőgyűlölő, aki bevallja. Ezt kiterjeszted a fasisztákra is?

2016. ápr. 17. 00:12
 108/184 anonim ***** válasza:
100%

"Elmondhatnád végre, hogy mi az oka a nők alacsony számának a parlamentben."

Semmiképpen sem valami absztrakt "hátrány", "negatív megkülönböztetés", "diszkrimináció".

"Talán mert egyes esetekben akár életveszélyes is lehet, ha nincs abortusz?"

Az egyes esetek nem vonatkoztathatók az összes esetre.

"Tudom, a te elméleted szerint csak az nőgyűlölő, aki bevallja."

Nem. Az a nőgyűlölő, aki, ahelyett, hogy a feminizmus győzelmének mondaná azt, hogy a nők, demokratikus jogaikkal élve, szabad akaratukból arra szavaznak, akire csak akarnak - ehelyett nőgyűlölőnek mond fűt-fát, mert nem ért egyet valamiben a feministákkal...

"Ezt kiterjeszted a fasisztákra is?"

Nem véletlenül jött létre a "femináci" kifejezés.

2016. ápr. 17. 00:17
 109/184 A kérdező kommentje:

"Semmiképpen sem valami absztrakt "hátrány", "negatív megkülönböztetés", "diszkrimináció"."

Szóval gőzöd nincs, de ne az legyen, amit én mondok.

"Az egyes esetek nem vonatkoztathatók az összes esetre."

Nem is mondtam, hogy mindig életveszélyes. Azt mondtam, hogy betiltani az abortuszt életveszélyes.

"Nem. Az a nőgyűlölő, aki, ahelyett, hogy a feminizmus győzelmének mondaná azt, hogy a nők, demokratikus jogaikkal élve, szabad akaratukból arra szavaznak, akire csak akarnak - ehelyett nőgyűlölőnek mond fűt-fát, mert nem ért egyet valamiben a feministákkal"

Szóval én nőgyűlölő vagyok. De ugye akkor férfigyülölő is?

2016. ápr. 17. 00:49
 110/184 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval gőzöd nincs, de ne az legyen, amit én mondok."

Hahó. Bebizonyítottuk, hogy sem jogi hátrány nem éri a nőket politikában, sem a közgondolkodásban, hiszen férfiak is, és nők is szabad akaratukból nem szavaznak nőkre.

Kettőnk közül szerintem neked nincs gőzöd arról, miért nem kerülnek nők a politikába.

"Nem is mondtam, hogy mindig életveszélyes. Azt mondtam, hogy betiltani az abortuszt életveszélyes."

És ez hogy jött ki? Ilyen alapon engedélyezni is életveszélyes...

"Szóval én nőgyűlölő vagyok. De ugye akkor férfigyülölő is?"

Messzemenőkig, hiszen minden nőt és férfit kollektívan elítélsz, akik nem juttatnak több nőt a politikába...

2016. ápr. 17. 08:24
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!