Szavaznátok egy ilyen pártra? Ha nem mit változtasson?
Magyarországi Feminista Munkáspárt
Kilépés a NATO-ból, honvédelemre semennyit se költeni, de amit a honvédség csinált, például árvízvédekezést persze továbbra is támogatni, de nem honvédelem címszó alatt.
Segélyek nagyrészének pénzbeni megszüntetése, azok helyettesítése természetbeni segéllyel.
Mindenkinek jár ingyenes orvosi ellátás.
Gazdagokra vagyonadót kivetni.
Korlátozni a havi jövedelmet, mondjuk 750000 forintban.
Mindenféle házasság engedélyezés, akármilyen neműekkel és akárhány emberrel.
Nemek megkülönböztetésének megszüntetése óvodai nevelésnél és névadásnál.
50 százalékos női kvóta a parlamentben.
Szóval szerinted nem nőellenes dolog az abortusz tiltása.
"Ezek szerint ha adott egy nő, aki támogatja az abortusz szigorítását, és találkozik egy másik nővel, aki szintén támogatja a szigorítást...akkor ők ketten is gyűlölik egymást?"
Ezek szerint én férfigyűlölő férfiként utálom magam.
"Szóval szerinted nem nőellenes dolog az abortusz tiltása."
Nem.
"Ezek szerint én férfigyűlölő férfiként utálom magam."
Hát...férfi vagy. Utálod a férfiakat. Akkor következésképp nem nagyon tudod megkerülni, hogy ne utáld magadat, nem?
Rendben, akkor semmi bajod azzal, hogy ne végezzenek az életveszélyben lévő nőkön abortuszt.
Csak a te hülye logikád szerint utálom magam.
Nem, ez nem az én "hülye" logikám szerint van így, hanem mindenféle fajta logika szerint, Arisztotelészig visszamenőleg.
Ha egy adott csoportot utálsz, melynek születésedtől fogva tagja vagy, magadat is utálod.
Ööö, mondjuk az, hogy nem állja meg a helyét?
Az abortuszellenesség nőgyülölő. Az abortuszellenes nők nőgyülölők. Tehát az abortusztámogatás nőszerető. Tehát az abortuszellenes nő nőgyülölő, ha abortuszpárti nővel, ha abortuszellenes nővel találkozik...
Ugye, hogy van itt probléma, nem is kevés :)
"Tehát az abortuszellenes nő nőgyülölő, ha abortuszpárti nővel, ha abortuszellenes nővel találkozik..."
És ez mennyivel abszurdabb annál, hogy én utálom magam?
"És ez mennyivel abszurdabb annál, hogy én utálom magam?"
Mindkettő ugyanolyan abszurd :D Épp ezért nem is vallom magam feministának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!