Szavaznátok egy ilyen pártra? Ha nem mit változtasson?
Magyarországi Feminista Munkáspárt
Kilépés a NATO-ból, honvédelemre semennyit se költeni, de amit a honvédség csinált, például árvízvédekezést persze továbbra is támogatni, de nem honvédelem címszó alatt.
Segélyek nagyrészének pénzbeni megszüntetése, azok helyettesítése természetbeni segéllyel.
Mindenkinek jár ingyenes orvosi ellátás.
Gazdagokra vagyonadót kivetni.
Korlátozni a havi jövedelmet, mondjuk 750000 forintban.
Mindenféle házasság engedélyezés, akármilyen neműekkel és akárhány emberrel.
Nemek megkülönböztetésének megszüntetése óvodai nevelésnél és névadásnál.
50 százalékos női kvóta a parlamentben.
Te sem vagy menthetetlen fél óra alatt sikerült egy 7 szavas mondatot felfognod.
"Egyébként pont az előző kommentemben írtam, hogy ha betiltanák, mi lenne vele a bajom. Vagy nem egyértelmű?"
Nem, valahogy nem tűnik következetesnek azzal, hogy tiltsuk be az abortuszt, meg azzal, hogy nem nőellenes dolog betiltani.
"Te sem vagy menthetetlen fél óra alatt sikerült egy 7 szavas mondatot felfognod."
Mondja ezt az, aki sem a politikával, sem a joggal, sem a nyelvvel, sem a logikával, sem a filozófiával, sem elsősegéllyel nincs tisztában :D Azt hiszem az én fél órám még mindig üti a te 3 napodat ;)
"Nem, valahogy nem tűnik következetesnek azzal, hogy tiltsuk be az abortuszt, meg azzal, hogy nem nőellenes dolog betiltani."
Ha nők akarják betiltani, akkor nem nőellenes. Maximum hülyeség.
"Szóval a betiltó személytől függ egy tiltás nőellenessége. És még hogy én nem vagyok tisztában a logikával."
Így van. Ez egyértelmű. (+tanács: nézz utána a logikának ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!