Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szavaznátok egy ilyen pártra?...

Szavaznátok egy ilyen pártra? Ha nem mit változtasson?

Figyelt kérdés

Magyarországi Feminista Munkáspárt

Kilépés a NATO-ból, honvédelemre semennyit se költeni, de amit a honvédség csinált, például árvízvédekezést persze továbbra is támogatni, de nem honvédelem címszó alatt.

Segélyek nagyrészének pénzbeni megszüntetése, azok helyettesítése természetbeni segéllyel.

Mindenkinek jár ingyenes orvosi ellátás.

Gazdagokra vagyonadót kivetni.

Korlátozni a havi jövedelmet, mondjuk 750000 forintban.

Mindenféle házasság engedélyezés, akármilyen neműekkel és akárhány emberrel.

Nemek megkülönböztetésének megszüntetése óvodai nevelésnél és névadásnál.

50 százalékos női kvóta a parlamentben.

2016. ápr. 11. 00:43
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/184 A kérdező kommentje:

"Kár, hogy nem"

Akkor sok értelme van a hol mondtam ilyet jellegű kérdéseknek.

2016. ápr. 17. 13:49
 122/184 anonim ***** válasza:
100%

"Melyik válaszodban reagáltál arra, hogy van több millió lengyel nő, aki megtagadná a veszélyeztetett terhesség esetén az abortuszt?"

Hol mondtál olyat, hogy kizárólag veszélyeztetett terhesség esetén abortálják a magzatot? Hol vannak erre vonatkozó statisztikák? Hol vannak arra vonatkozó számadatok, hogy mennyiben aránylik az egészségügyi okokból megszakított terhességek száma a más okokból megszakított terhességekének?

Hogy van megfogalmazva a törvénytervezet? Hogy nyilatkozott erről pontosan, szó szerint a lengyel miniszterelnöknő? Volt róla népszavazás?

Ésatöbbi ésatöbbi...amíg ezekre nem válaszolsz, amíg pontosan nem ismered a körülményeket, körülbelül árnyékokat kergetsz.

2016. ápr. 17. 13:51
 123/184 anonim ***** válasza:
100%

„Akkor sok értelme van a hol mondtam ilyet jellegű kérdéseknek.”

Sok értelme lenne, ha tudnál olvasni.

„ Rendben, akkor elnézést kérek, nem igaz, hogy elítéled a gázkamrákat nyitni akarókat, elfogadod, hogy ők ilyen véleményen vannak." „- ezt te írtad

„Persze, hogy elítélem, mivel a gázkamrák nyíltan azzal a céllal jöttek létre, hogy emberek tömegeit gyilkolja meg...vagy épp megfossza az élethez való elidegeníthetetlen jogától.

De hogy ez hogy az istenbe bírod te összekötni azzal, hogy a nők meg férfiak kire szavaznak, az rejtély...” –ezt meg én írtam. Nahát, még egyszer ellentmondásba keveredtél :)

Továbbá, még mindig képtelen voltál megmagyarázni azt, hogy tulajdonképpen a lengyel belpolitikának mi köze is van Magyarországhoz…:D

2016. ápr. 17. 13:54
 124/184 A kérdező kommentje:

Feltűnt, hogy én most nem az abortuszt akarom támogatni? Továbbra is kérdem mi a reakciód arra, hogy lengyel nők milliói, élükön a miniszterelnöknővel minden esetben tiltanák az abortuszt.

És itt olvashatsz róla, ha még nem tetted volna.

[link]

2016. ápr. 17. 13:56
 125/184 anonim ***** válasza:
100%

"Feltűnt, hogy én most nem az abortuszt akarom támogatni? Továbbra is kérdem mi a reakciód arra, hogy lengyel nők milliói, élükön a miniszterelnöknővel minden esetben tiltanák az abortuszt.

És itt olvashatsz róla, ha még nem tetted volna.

[link]

Ugye tisztában vagy vele, hogy a cikk alapján mindez egy tervezet, nem pedig törvény...? Ismered a kettő közti különbséget?

Gondolom nem, ezért segítek: az, hogy tiltanák nem egyenlő azzal, hogy tiltják is...

2016. ápr. 17. 13:59
 126/184 A kérdező kommentje:

Akkor lassan, hogy megértsed.

Mi

a

véleményed

arról,

hogy

lengyel

nők

milliói,

élükön

a

miniszterelnöknővel,

teljesen

tiltaná

az

abortuszt?

2016. ápr. 17. 14:04
 127/184 anonim ***** válasza:
100%

Kezdesz gyerekes lenni.

Semmi, mi lenne? Miért kellene emiatt vészriadót fújni? Mivel ez csak egy tervezet, és még napirenden sincs, ezért abszolút nem biztos, hogy meg is szavazzák. Simán elkaszálhatják. Petíciót is írhatnak ellene. Ennyi.

Na, jó még annyit: mi köze Lengyelországnak Magyarországhoz? Már vagy harmadjára kérdem meg, és még mindig csak *ciripp-ciripp* a válasz :D

2016. ápr. 17. 14:11
 128/184 A kérdező kommentje:

"Semmi, mi lenne?"

Reménykedtem, hogy találsz valami összefüggést a női nőgyűlölettel kapcsolatban, de nem jött be.

"mi köze Lengyelországnak Magyarországhoz?"

Tessék néha olvasni is a kommenteimet és megtudnád. "Ugye az nyilvánvaló, hogy olyan alapfeltevésből nem lehet kiindulni, hogy Magyarországon teljesen abszurd a nőgyülölő nők léte, míg beismered, hogy Lengyelországban meg rengeteg van." Ezt írtam.

2016. ápr. 17. 14:19
 129/184 anonim ***** válasza:
100%

"Reménykedtem, hogy találsz valami összefüggést a női nőgyűlölettel kapcsolatban, de nem jött be."

Szerintem összefüggéseket nőgyűlölő nőkről egyedül olyan feministák találnának, akikkel valaki bármiben nem ért egyet.

"Tessék néha olvasni is a kommenteimet és megtudnád. "Ugye az nyilvánvaló, hogy olyan alapfeltevésből nem lehet kiindulni, hogy Magyarországon teljesen abszurd a nőgyülölő nők léte, míg beismered, hogy Lengyelországban meg rengeteg van."

Tehát az viszont nem abszurd, hogy ami van Lengyelországban, az szükségszerűen, törvényszerűen és ráadásul pontosan ugyanúgy (!!) adott Magyarországon is, annak ellenére, hogy két különböző országról beszélünk, melyeknek más és más a közélete, a politikai felépítettsége, a lakossága, meg nagyjából minden olyan eleme, ami ezt a feltevésedet megcáfolja.

Na, próbáljuk ki, hogy ebből mennyit olvasol el, és mennyit értesz meg! :) Kíváncsi leszek

2016. ápr. 17. 14:26
 130/184 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg elég abszurd a feltételezésed, miszerint az abortuszellenes nők nőgyűlölők...

Ezek szerint ha adott egy nő, aki támogatja az abortusz szigorítását, és találkozik egy másik nővel, aki szintén támogatja a szigorítást...akkor ők ketten is gyűlölik egymást? :D :D

2016. ápr. 17. 14:28
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!