Kirúgnátok a jobbikos alkalmazottatokat?
70% on áll a Jobbik a neten. Igen lehet lihegni hogy az csak a net. De ezek az arányok lesznek az életben is. Legalább annyi Jobbik szavazónak nincs netje mint FIDESZesnek..
Van olyan munkanélküli aki dolgozna helyette és nem politizálna ne aggódj :) Ha normális ember megérti hogy oda dolgozni jár nem kampányolni, a pénzt is a munkájáért és nem az egyéniségéért kapja. Te se a humoroddal meg az eszméiddel csinálod a pénzt.
Mivel jobbikos sajnos nem sok jót ígér a helyzet. Jön az elnyomódiktátorzsidórendőrállamkilőttszem szindróma :D
Ha józan paraszti ésszel nézzük,akkor az mszp-fidesz arány nem lehet ekkora.Nyolc évvel ezelött sokan szavaztak a fideszre,még többen az mszp-re(én spec a Miépre,na hagyjuk)
Ezek az emberek ma is élnek..ha meg nem haltak.
Fideszes szinte biztos,hogy nem fog szavazni mszpre,meg viszont,Akkor honnan az a sok százalék(meg a kevés)
Tehát ha az mszp 15%-on áll(szerintem többen,még mindig sok a nyugdíjas),oké,jobbik 25%(lehetne többis)ez 40%,de ugye nem csak volt mszp-ből áll a jobbik.
Hol vannak a többiek?
Most vagy a Jobbik fog nagyot szólni,vagy Klára asszony már süti a narancsos buktát...De a fidesznek 50%nem lesz(kivéve,ha az mszp szavazók sokan otthonmaradnak,ami azért hihetetlen)
Akkor,ha az alkalmazott többszöri figyelmeztetés ellenére sem hagy fel a politikai tevékenységével a munkahelyen,kitenném,igen,függetlenül attól,melyik pártnak kampányol.Írom ezt úgy,hogy Jobbikos szavazó vagyok.
Tényleg,nem alkalmazna engem is valaki? :)
Karakán 40-es biztonsági őr csaj vagyok,de van érettségim és állatgondozói végzettségem is.Ígérem,nem kampányolok :)
"Tényleg,nem alkalmazna engem is valaki? :)
Karakán 40-es biztonsági őr csaj vagyok,de van érettségim és állatgondozói végzettségem is.Ígérem,nem kampányolok :)"
Ilyen feltételekkel nem. Az alapvető elvárás hogy a kampányból is vegye ki a részét a dolgozó. Ezért ma senki sem kap fizetést, társadalmi munka ként kell felfogni. Aki meg lusta ennyit megtenni legyen munkanélküli.
15.06: még egy fideszest se hallottam,aki mszpre,vagy viszont szavaznának(pedig sokkal beszéltem)
tehát akkor hol vannak?Szerintem mérvadó a nyolc évvel ezelötti szavazás és tudom,hogy nem azokat fogják újraszámolni,de ne mond nem elgondolkodtató.
Plána ha azt nézzük a jobbikra a volt miépesek, meg fiatal fog szavazni,akik 8 évvel ezelött még nem szavaztak...
Érted?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!