Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jól látom, hogyha a Jobbik...

Jól látom, hogyha a Jobbik netalántán megnyerné a választásokat, nagy szarban lennénk úgyis? Lennt bővebben.

Figyelt kérdés
Ugyanis külföldön nem igazán szeretik, és pl ha az Únió nem támogat minket akkor nem lenne sehonnan pénz beruházásra, pályázatokra is lehet itt gondolni. És nem hiszem hogy ezt önerőből meglehet csinálni. Igen sokat lopott a Fidesz is meg az Mszp is de nemhiszek valahogy ebben a helyrehozunk mindent politikában. Ti hogy gondoljátok?
2010. ápr. 1. 09:35
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:

13.23:szerintem meg rossz volt.

A mezőgazdaságot Torgyán bohóc segítségével taccsra teték(egyszersmint a kisgazdapártot is)

Igazából nem az a gondom,hogy rosszul élek,de élhetnék jobban is,arról beszélve ,hogy igenis tartok tőle,hogy azok akik nincstelenek lesznek ellopják amim van.Én nem tudom széfbe zárni a terményemet,pláne amíg a földön van kint...

2010. ápr. 2. 15:26
 52/52 anonim ***** válasza:
Egyébként tényleg igaz, h. a fidesz belügyminiszter jelöltje pintér sándor? És ha igen, akkor ezzel miért nem foglalkozik senki?
2010. ápr. 2. 18:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!