Jól látom, hogyha a Jobbik netalántán megnyerné a választásokat, nagy szarban lennénk úgyis? Lennt bővebben.
15.21:szóval meg van mindenki rendesen fizetve..de azt nem merted leírni,hogy törvényesen.
Szóval mindenki amennyit kap,annyira van bejelentve,nincs túlóra kézbefizetve,szabadság"kiírva".
Egyébként ezek után már ne magyarázkodj,mert így kisüzem nem létezhet.Tisztességesen már csak az működhet,aki elötte szétcsalt mindent és nem bukott le.
Ez minden vállalkozó ismerősönm véleménye(van köztük igen már pár"nagy" is,náluk tényleg nincs már semmi simli)
De azért üdvözöllek téged,mint a világ egyetlen tisztességes vállalkozóját,aki még nem adta vissza az igazolványát,mert csődbe ment.
Szerintem meg gőzöd nincs,hogy megy az üzlet,csupán költöd a pénzt,amit a szüleid/férjed hazavisz.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:28
Azért te is beláthatod, h. ez nagyon is túlzás. Az, h. a jobbik nem akar minden külföldi országnak a kedvére tenni, nem nyalja a seggüket, mert először itthon próbálnak rendet teremteni, az nem fingás egy asztalnál. Azért ez a kettő más.
"ma 15:37"
tudod arról beszélek, hogy amikor itt írjuk, hogy mi mennyire rossz, akkor te nekiállsz rázni magad, hogy hajj eu jó, hisz mi nem próbáltuk kihasználni? telephelyet nyitni FR-ben? Ez kb olyan beszólás mint az, hogy ha nincs kenyered akkor miért nem eszel kalácsot?
ebből jött le nagyon szépen az, hogy nem ismered a lenti osztályok életét. amúgy nem az a bajom, hogy neked jól megy.
20:29
Azt meg nyilván te is belátod, hogy amit mondasz, hazug csúsztatás. Az, hogy a jobbik uszít a cigányok ellen, uszít a zsidók ellen, uszít a nem-jobbikosok ellen, és főleg: uszít a demokratikus berendezkedés ellen, az nem "rendet tevés". Az egy kicsit más.
20.56:Hazug csúsztatás?
Ha nem csupán a pénzt költenéd a vállalkozásból,akkor tudnád,hogy bizony így működik.
Úgyhogy fejezd be,megkaptad a világ egyetlen tisztességes vállalkozója címét,aki soha nem adott/vett számla nélkül,bevallt mindent,nem használt magáncélra semmit,aminek aztán visszaigényelte az áfá-ját,nem ment strandra a cégautóval,de még bevásárolni sem,nem adott a gyereknek a céges ceruzából az iskolába,sőt a Wc-papírt is külön veszi otthonra...
az a gond én tudom miről beszélek,te meg csupán illegeted magadat más tollával...
Mi van most?
Tolvaj csalók,hazugok uralják kontroll nélkül az országot.
Cigányhordák rabolják végig az országot,lopnak,gyilkolnak,terrorizálnak szintén következmény nélkül,sőt a kormány még őket védi a tisztességes emberrel szemben.
Nyomor van,a multik kihasználják,tönkreteszik a magyart,nő a munkanélküliség,és csak a hazug ígéretek jönnek,nem segítség.
Szerintem a Jobbik már csak javíthat ezen a helyzeten,rontani nem lehet már talán.
20:29-nek Ha azt is oda írtam volna, hogy törvényesen te azt írtad volna, hogy kihasználom őket.
Egyébként én vagyok a tulajdonos és a főnök is és semmivel nem indultam nagyobb előnnyel mint bárki más.
De most megtudtam megint valamit, a jobbikosok szerint minden vállalkozó bűnöző akinek jobban megy. Tehát nektek nem azon jár az eszetek, hogy mivel tehetnétek könnyebbé a családotok sorsát, hanem majd az erőszakos pártotok elveszi nektek. Persze egy Tv ostrom közbe mindig lehet egy pár laptop szétosztani a bajtársak között.
senki se a pénzedet irigyli, de tipikus, hogy ilyenkor előjöttök ezzel a szöveggel, csak a pénzetekkel tudtok kérkedni, hogy ti jól menők vagytok:)
az zavar, hogy te ezen pedálozol, olyan dolgokon amik az átlag embereket nem érintenek, hiába lehet könnyebben cégeket terjeszteni külföldre, ettől a szegényebb emberek még éhen döglenek, ennyi. onnan fentről ne dumálj bele a "kicsik" dolgába ha nem jársz közöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!