Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jól látom, hogyha a Jobbik...

Jól látom, hogyha a Jobbik netalántán megnyerné a választásokat, nagy szarban lennénk úgyis? Lennt bővebben.

Figyelt kérdés
Ugyanis külföldön nem igazán szeretik, és pl ha az Únió nem támogat minket akkor nem lenne sehonnan pénz beruházásra, pályázatokra is lehet itt gondolni. És nem hiszem hogy ezt önerőből meglehet csinálni. Igen sokat lopott a Fidesz is meg az Mszp is de nemhiszek valahogy ebben a helyrehozunk mindent politikában. Ti hogy gondoljátok?
2010. ápr. 1. 09:35
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
57%
14.47:Jó,jó,de akkor miért is feketén dolgoztatsz?
2010. ápr. 1. 15:03
 22/52 anonim ***** válasza:
57%
jah erre kíváncsi lennék én is, biztos mindenkit bejelent 100%-ig ugye?
2010. ápr. 1. 15:07
 23/52 anonim ***** válasza:
46%

Mi egyedi kézműves termékeket árulunk és mindenki megvan rendesen fizetve. Nem értem mi az amiből az derülne ki, hogy feketén foglalkoztatnék. Mivel hogy az üzlet is egy fix telephely, ez Fr-ben elég nehéz lenne.

De mondjuk tipikus jobbikos rosszindulat amit írtok, nem az hogy büszkék lennétek egy honfitársatok üzleti sikerére. Veletek ez a szebb jövőt is nagyon szánalmasan hangzik.

2010. ápr. 1. 15:21
 24/52 anonim ***** válasza:
33%
És még valamit, a minimálbér is 1085 euro.
2010. ápr. 1. 15:24
 25/52 anonim ***** válasza:

ha te ennyire gazdag vagy, hogy mindenkit meg tudsz fizetni teljesen bejelentve, akkor pont az az ember vagy akinek nem kéne ebbe a témába beleszólni, mivel nem látod át azokat a problémákat amint a "honfitársaid" átélnek nap mint nap.

Ha ennyire jól menő céged van, akkor nyilván nem tömegközlekedsz, nem küszködsz anyagi problémákkal, nem sújt téged az adózás szele, nem találkozol rabló csürhékkel, nem láttál még cigánybűnözőt,stb...

Mi miért örüljünk a te sikerednek, ha téged nem érdekelnek az alacsonyabb osztályon csücsülő honfitársaid érdekei?

2010. ápr. 1. 15:30
 26/52 anonim ***** válasza:
40%

Te csak e jobbikban látod a problémáid megoldását vagy teszel is érte? Az jobb lenne mindenki együtt ülne a szarba?

Az euba bárki vihet ki terméket és a megnéznéd az ország export import mérlegét akkor kiderül, hogy sokan megteszik. Nem kell messzire menni, ha csak a környző országokat nézed sok van magyar termék a polcokon.

2010. ápr. 1. 15:37
 27/52 A kérdező kommentje:

Hú hirtelen mennyi komment...

Nos, hát nyerni azért van esély szerintem. Tudom hogy a Fidesznek jelenleg megvan a kétharmados többsége, de tényleg igaz , hogy Orbán nem meri kidugni a fejét sehova, nem láttam még értelmes programot...adják elő és akkor azt mondom hogy van programjuk. Nem azt kell mondani hogy az MSZP elb***ta az országot. Tessék visszagondolni 1998-2002közötti periódusra hogy akkor mit tettek...énis tudok köpködni a másikra ahogy most ők teszik. A jobbik viszont ténylegesen elmondja a dolgokat, a valóságot. Hát remélem tényleg ha nyernek akkor nem megyünk csődbe és minden helyes útra rázódik.

2010. ápr. 1. 16:18
 28/52 anonim ***** válasza:

14:20

"Nem értem a jobbikosokanak miért nem számít, hogy mit gondolnak róla külföldön."

Mert ők egyelőre ott tartanak, hogy "nem érdekel, mit mondanak rólam mások". Kb.: valaki bemegy egy elegáns fogadásra tornacipőben, mackónadrágban és atlétatrikóban, ott aztán nagyokat böfög és fingik, és ezen röhög. Amikor mindenki elhúzódik tőle, és esetleg ki is vezetik a biztonságiak, akkor megállapítja, hogy ő egy szuverén lázadó, aki fölötte áll a nyárspolgári konformizmusnak. Na ez a jobbik. A tahók pártja.

2010. ápr. 1. 18:28
 29/52 anonim ***** válasza:

ma 15:21

Jobbikosok szerint ha valaki nem az éhhalál szélén van, akkor az biztosan nem tisztességes. A siker a jobbikosok szemében bűn. Lumpenproletárok.

2010. ápr. 1. 18:29
 30/52 anonim ***** válasza:

12.28:

Milyen érdekes,te most egy tipikus liberálist írtál le:-)

Nézz körül,nagy zavar van a fejedben!

2010. ápr. 1. 20:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!