Jól látom, hogyha a Jobbik netalántán megnyerné a választásokat, nagy szarban lennénk úgyis? Lennt bővebben.
Honnan tudod,hogy neked jobban megy ,mint nekem?Te kis öntudatos tisztességes vállalkozó!
Tudod mi a véleményem,nem csak rólad,hanem a hozzád hasonlókról?D'une betise incroyable.És nem kell a politikát idekeverned,ennek ahhoz semmi köze...amikor a Jobbik alapítói az oviba játszottak,már akkor is ezen a véleményen voltam.
Multik és termelő vállalkozás?Ne röhögtess!
Dolgozók csontig való kizsigerelése éhbérért(most ne gyere azzal,hogy van máshol munka,mert NINCS,miután a kedves multik tönkretették a magyar gazdaságot,sokkal több ember került emiatt utcára,mit amennyit az összes multi összesen foglalkoztat),EU-szemét behozatala és eladása,na ez megy.
Hát ja. Elment már teljesen az eszük.
Vona mesterük még a maradék céget is kizavarná ami a válság miatt nem zárt be. Utána meg marad a nekik a közmunka, mert vona barátunk egyik nap a Kossuth rádióban már nyilatkozta, hogy azt mindenkinek fog tudni adni segély helyett.
10.17:Ejnye -bejnye,hát te a dolgozó emberek adójából akarsz megélni?
Csak nem sírsz a segélyke után?Nahát,nahát....
10.51 Én a vállalkozásomból élek te barom.
Nem tudom, hogy sikerült arra következtetned az írásomból, hogy én segélyt kapnék, de ez tipikus jobbikos logika. Egyszerű, mint a kapanyél. Nem baj majd Vona nagyúr ad a kezetekbe kapanyelet, aztán nem lesz ídőd itt írogatni naphosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!