Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jól látom, hogyha a Jobbik...

Jól látom, hogyha a Jobbik netalántán megnyerné a választásokat, nagy szarban lennénk úgyis? Lennt bővebben.

Figyelt kérdés
Ugyanis külföldön nem igazán szeretik, és pl ha az Únió nem támogat minket akkor nem lenne sehonnan pénz beruházásra, pályázatokra is lehet itt gondolni. És nem hiszem hogy ezt önerőből meglehet csinálni. Igen sokat lopott a Fidesz is meg az Mszp is de nemhiszek valahogy ebben a helyrehozunk mindent politikában. Ti hogy gondoljátok?
2010. ápr. 1. 09:35
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
51%

Honnan tudod,hogy neked jobban megy ,mint nekem?Te kis öntudatos tisztességes vállalkozó!

Tudod mi a véleményem,nem csak rólad,hanem a hozzád hasonlókról?D'une betise incroyable.És nem kell a politikát idekeverned,ennek ahhoz semmi köze...amikor a Jobbik alapítói az oviba játszottak,már akkor is ezen a véleményen voltam.

2010. ápr. 1. 21:34
 42/52 anonim ***** válasza:
51%
Ó bocsánat lehet nem is tudsz franciául.Lefordítsam?
2010. ápr. 1. 21:36
 43/52 anonim ***** válasza:

Multik és termelő vállalkozás?Ne röhögtess!

Dolgozók csontig való kizsigerelése éhbérért(most ne gyere azzal,hogy van máshol munka,mert NINCS,miután a kedves multik tönkretették a magyar gazdaságot,sokkal több ember került emiatt utcára,mit amennyit az összes multi összesen foglalkoztat),EU-szemét behozatala és eladása,na ez megy.

2010. ápr. 1. 21:41
 44/52 anonim ***** válasza:
11%
Ahogy közelednek a választások, az itteni jobbikosok valósággal megvesztek. Remélem, az április 11-i hidegzuhany után lenyugszanak :))))
2010. ápr. 2. 00:14
 45/52 anonim ***** válasza:

Hát ja. Elment már teljesen az eszük.

Vona mesterük még a maradék céget is kizavarná ami a válság miatt nem zárt be. Utána meg marad a nekik a közmunka, mert vona barátunk egyik nap a Kossuth rádióban már nyilatkozta, hogy azt mindenkinek fog tudni adni segély helyett.

2010. ápr. 2. 10:17
 46/52 anonim ***** válasza:

10.17:Ejnye -bejnye,hát te a dolgozó emberek adójából akarsz megélni?

Csak nem sírsz a segélyke után?Nahát,nahát....

2010. ápr. 2. 10:51
 47/52 anonim ***** válasza:
62%

10.51 Én a vállalkozásomból élek te barom.

Nem tudom, hogy sikerült arra következtetned az írásomból, hogy én segélyt kapnék, de ez tipikus jobbikos logika. Egyszerű, mint a kapanyél. Nem baj majd Vona nagyúr ad a kezetekbe kapanyelet, aztán nem lesz ídőd itt írogatni naphosszat.

2010. ápr. 2. 11:56
 48/52 A kérdező kommentje:
Látom megy a veszekedés. Jobbiktól kicsit durva lenne a multikat kizavarni mert akkor nemtudom miből lesz pénz. Hát majd meglátjuk csak az a baj hogyha a Jobbik győzne akkor késő lenne már azt mondani hogy ez így nem jó ahogy csinálják mert addigra ugyebár kormányon vannak. De a Fidesz meg az MSZP sem jobb. HA igen akkor kérek érveket...
2010. ápr. 2. 12:42
 49/52 anonim ***** válasza:
Én jobbikos vagyok, de szerintem óriási tévedés azt hinni, h. a jobbik győzhet. Sok manipulálható ember van, aki csak az mszp utálat miatt szavaz a fideszre, nem a programjuk miatt. Idén max az mszp mellett, vmivel mögötte vagy előtte fog végezni. Ha pedig az orbánról kiderül a köv. 4 év alatt, h. kb. ugyanannyit tud csak csinálni, mint az mszp, akkor majd nőhet a jobbik szavazótábora. Talán a következő választásokat nyerheti meg, ha túl ember csalódott már az mszpben és a fideszben.
2010. ápr. 2. 13:21
 50/52 anonim ***** válasza:
Egyébként a kérdezőnek abban igaza van, hogy ha a jobbik elkúrja akkor azt nagyon nehéz visszahozni. A radikális változásokat nehezebb visszacsinálni, mint ha elkezdenénk szépen kijavítani mindent. Szerintem nem volt rossza a Fidesz négy éve. Varga Mihály pl egy elég jó szakember. Most én úgy gondolom tényleg érettek a kormányzásra. Nem kellene ennyire akarni a hatalmat a jobbiknak. Az aki azt mondja hogy az Orbán majd elcseszi és jöhet a jobbik akkor az valójában mit akar az országnak? Azt hogy jöjjön a nagyobb elkeseredés és nyomor és akkor majd végre jön a jobbik?
2010. ápr. 2. 13:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!