Szerinted ha a Jobbik nyerné a választásokat, fejlődne az ország?
Ez sok mindentől függ. A Jobbik következetesebben és megalkuvást nem tűrően akarja képviselni a magyar érdekeket, ám nem biztos, hogy a kompromisszumkészség hiánya előnyös lenne számunkra.
Egy konkrét példa: újra akarják tárgyalni az államadósságot, míg az eddigi kormányok a visszafizetés hívei voltak. A kérdés már csak az, hogy sikerül-e keresztülverniük az akaratukat a nemzetközi pénzintézeteken. Nyilván azok nem fogják (olyan könnyen) hagyni magukat. Majd megpróbálják elszigetelni és lejáratni a Jobbik-kormányt, hogy elvegyék a kedvét a magyar érdekek védelmétől. Már a lagymatag Fidesz próbálkozásokra is kemény eszközökkel válaszoltak, képzeljük el, mit csinálnának egy Jobbik kormánnyal. De szerintem egy próbát megér.
Ha javulna a helyzet,akkor az lenne,hogy nem a jobbik érdeme,hanem a fidesz 4 éve volt a jó.
Ha rontanának,akkor jönnének a fideszesek,hogy bezzeg 8 év fidesz kormány alatt,még a sz.runk is aranyból lenne.
Én pedig azt mondom,kutyából nem lesz szalonna.Ameddig minden magyar gyárat,céget zárnak folyamatosan be,és ameddig ilyen kretének vannak vezetői székben nem fog változni semmi..
Szeretem a hazámat,büszke vagyok,hogy magyar vagyok.Háború esetén megvédeném,beállnék katonának.
Viszont a családom az első,és ha a kellő biztonságot,nem tudja neki megadni az ország,akkor inkább elfogom hagyni a süllyedő hajót.
Én adok az országnak és vissza semmit nem kapok?
Jobbik a leg hazafiasabb párt Magyarországon,sok jobban
ügyelnek a magyarok sorsára mint többi párt.
De globális szinten,mivel hogy csak a nemzet érdekit képviselik így nehezen tudnának nemzetközi szinten bárkivel
egyezkedni.
A módszereik drasztikusak,ezt sok ember nem díjazza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!