Most jobb lenne az ország helyzete, ha a Jobbik került volna kormányra?
egyik napról a másikra sosem lesz jobb! nem csodatevők.. legalább 1 év kellett volna kormányváltástól, hogy érezhetően "nagy" jólét legyen. de a kormány ezt elszúrta, igen, amit az mszp-sek átadtak azt ők eldobták, lerombolták. és igen, lehet ha jobbik kerül az élre, akkor pk nem teszik ezt.
látszat kormány. tömik a zsebüket.
IGGGGEEEEEEEEEEEEEEN
SZEBB JÖVŐT BAJTÁRSAK!!
Nehéz ezt így megmondani, nem állítom, hogy Jobbikos vagyok. Sőt a választások alkalmával azt mondtam, hogy akkor inkább a Fidesz mint a Jobbik. Tévedtem.
A fidesz a szegényellenes polititkát folytat (lsd. adójóváírás kivezetése) és a devizásokat csak nagyobb bajba sodorta mint voltak.
A Jobbik ezeket sosem tette volna meg, de még az mszp sem.
De még változhat minden, szeirntem rábérednek az emberek, hogy nagy hiba volt a 2/3. Máskor nem majd az önk. választások után, akkor majd úgyis bemutatkozik OV. Remélem a Fidesz nem húzza ki a 4 évet, könnyen lehet hogy Gyurcsány sorsára jut. Elsősorban a hataloméhes diktatórikus arogáns politikájának köszönheti és saját magának is (elvégre Orsósnak még az orra is ferde)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!