Jól látom, hogyha a Jobbik netalántán megnyerné a választásokat, nagy szarban lennénk úgyis? Lennt bővebben.
szánalmas vagy főleg a "jobbikosozásoddal". nem vagy jobb mint azok akik zsidóznak.
nem idegelem magam tovább veled. ennyit mellébeszélni én is tudnék meg sértegetni, de nem süllyedek le hozzád. ennyit nem érsz meg.
Az üzlet nem a szeretetről szól.
Tudtad,hogy SZtálin és Churchill is "üzletelt"Hitlerrel-egyébként azért írom ezt a példát,mert ti annyira szeretitek....nem mert számomra példakép.
Az unió amennyit támogat,annyit el is vesz.
Tagdíjjak,előírások(HCCP stb)formájában.Szóval volt élet az unió elött is.Ha a katolikusokat nézem,akkor több ezer,ha a liberálisokat,akkor több százezer éve...akkor miről is beszélünk?
"Az egész jobbik egy marketingvállalkozás. Felületes és buta emberek akiknek csak a látszat és a lényegtelen dolgok fontosak"
Lényegtelen dolgok:Mint kisgazdák,munkások,nyugdíjasok(nem bm nyugdíjjal!)
a magyar ipar helyrehozatala(mert volt),a magyar mezőgazdaság helyrehozatala(mert ilyen is volt,emlékszünk ugye?)
Hát igen egy liberális menő fiatalembernek ezek lényegtelen dolgok.Akinek egy s.eg.gnyalás elég ebédre....
Nem értem a jobbikosokanak miért nem számít, hogy mit gondolnak róla külföldön.
Szerintem rájuk is ráférne, hogy szét nézzenek a világban és most nem kárpátaljára és székelyföldre gondolok.
Nagyon bebunkultak ide az országba.
Én sokat járok külföldön és imádom megismerni a más kultúrákat. Az ember sokkal elfogadobb, nyugodtam, kedvesebb lesz, ha több dolgot megismer.
Én voltam ausztráliát kivéve az összes kontinens több országába és mindenhol kedvesen fogadtak.
14.20:akkor most nem írom le mit gondolnak a német rokonaim,illetve a párom Kanadában élő rokonai.
Mert úgyis kimoderálnák.
Viszont gondolkozz el,vajon miért nem itthon élnek,miért ott,ahol.
jártam svájcban, örömmel fogadtak, kedvesek voltak, jófejek, szimpatikusak, kedveltek minket.
ettől függetlenül maximálisan nacionalisták.
a nemzet a fontos nekik.
ezek szerint a kettő nem zárja ki egymást. a jó külföld kapcsolat és a nemzeti érdekek.
könnyebbik út az, hogy a külföld seggét nyaljuk és így szerettetjük meg magunkat, csakhogy a szemükben szánalmasak leszünk. Nehezebb igazi elismerést kicsikarni belőlük. én inkább azt preferálom mégis.
Bocsika,de én teszek az Unióra.
Nem láttam még személy szerint semmi hasznát annak,hogy tagok vagyunk,annyit tapasztaltam,hogy mindenbe beleugatnak feleslegesen,küldik a hülye előírásaikat stb.
Sokkal rosszabbul élek,mióta EU-tagok vagyunk.
14:34
Gondolom nem próbáltad meg kihasználni az adódó lehetőségeket. Én pl az itteni vállalkozásomat francia országba tudtam bővíteni egy telephellyel. Egyszerű volt elintézni a papírmunkát és még a francia támogatást is kaptam az ottani nyitáshoz. Nem basztatnak semmien ellenőrzéssel sem és a kiszállított termékeimet sem ellenőrizgetik. Ez unió elött nem lehetett volna ilyen egyszerűen.
Jó,de én mint egyszerű melós,milyen lehetőségeket kaptam?Eláruljam?Semmit az égvilágon,sőt!
Tönkretették a magyar mezőgazdaságot az EU-ól behozott alacsony minőségű,ott nem eladható szemét élelmiszerek,tehát még munkalehetőségem is kevesebb van,mint azelőtt.
Az EU csak annak jó,akinek amúgyis van pénze.
jah, könnyen bezsél akinek vállalkozás(ai) van(nak), itt az emberek nagy része azért küzd, hogy ne dögöljön éhen.
röhejes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!