Ha esetleg a Jobbik nyerné meg a választásokat, lenne valami változás a cigányokkal kapcsolatban?
Nem fogja megnyerni, így semmi értelme ezen agyalni.
Bejutni bejuthat, de az nem megnyerés. X%-kal meg csak zsarolgathatja a nagyokat. Az SZDSZ-nek ez anno jól bevált, de a Fidesz most elvileg erősebb lesz annál, semhogy pár szazalékok összevadászgatására szoruljon. Eltekintve talán a 2/3-os dolgoktól, de gyanítom, azokhoz még az MSZP-vel is előbb állapodnának meg, mint a Jobbikkal.
Ha megismételné az EP-eredményét (15%), már az is óriási siker lenne tekintettel a magasabb részvételre az országos választáson. Szóval a Jobbik aközelében se lesz a hatalomnak.
A cigányok helyzete pedig akkor fog rendeződni, ha fellendül a gazdaság. Ebbe a kérdésbe a Jobbik nem tud és nem is fog beleszólni.
a jobbik azt hirdeti, hogy egyenlő elbánást akar adni mindenkinek, úgy értem ,egyenlő jogokat és kötelességeket. Nem lenne a cigány alacsonyabb rendűként kezelve, de ha bűnözik, akkor ugyanúgy megbsznák mint a magyart.
Nyilván a legelső lépés az integrációhoz, hogy szokjunk a rasszista dumáról. EL kell ismerni, hogy a cigányok le vannak maradva az oktatásban és a felzárkózáshoz speciális képzésre van szükségük.
Sorolhatnám még mit mondanak, én bízok bennük, de a program nem több mint ígéret. Hogy betartanék e, az akkor derül ki ha egyszer hatalomra kerülnek.
Persze, hogy lenne.
Én drukkolok nekik, de az biztos, hogy most nem nyerik meg a választálsoka.
Viszont 2014-ben simán megnyerhetik.
Hajrá jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!