Hogy fognak fogadni így a pártban?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, a Jobbik programjában, elképzeléseiben, hitében megtaláltam azt, amiben már régóta hiszek. Vidéken élek, be szeretnék lépni az alapszervezetbe, beszéltem már az elnökkel, mondta, hogy semmi akadálya, de egyenlőre - saját döntésemre - csak szimpatizáns leszek, hogy kipróbáljam, túl nagy kötelezettséggel még ne járjon. Na, most az alapszervezet 90%-a férfi, nő kettő van, azt hiszem. Milyen fogadtatásra számíthatok? Férfiak is, nálam tapasztaltabbak is...2010. márc. 27. 08:22
51/57 anonim válasza:
Nem zavar csak az esztelen és felesleges zsidózás, kommunistázás. Ez nem tetszik a kurucban sem.
52/57 anonim válasza:
Akkor nem kell olvasni kurucot, olvass akkor zsindexet.
53/57 anonim válasza:
Erről beszéltem. Szerencsére itt a városi szervezetben nincsenek olyan tagok mint te. Ki is lépnék azt hiszem.
55/57 anonim válasza:
Lehet, bár jó pár feladatot rám bíztak pl a választásokkal kapcsolatban (bizotsági tag), cikk írásal stb.
56/57 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 11:14
Látod, ez a baj, ezért zsideszezünk, meg cigányozunk. MERT HAZUDTOK!Hazugok vagytok mind. Ha nem lenne így, nem söprögetne a fidesz a szőnyeg alá semmit sem, kiadná a titkosított holmikat, de nem teszi...ugyan miért =) És szerinted ugyan miért nem akarják hogy hozzáférjen egy olyan párt mint a jobbik? Mert sok mocskosság kiderülhet, kinek hány milliója van a magyar kasszából svájci bankban, és egyéb nyalánkságok...
57/57 anonim válasza:
Úgy beszélsz a magyar kasszáról, mint ha az valami nagy közös vályú lenne. Azt nem ti töltitek, hanem mi pár ügyes üzletember. Akit én ismerek jobbikosokat még a legtöbbnek munkája sincs, vagy éppen, hogy valahol kotorászik. Akkor mit akartok ti a magyar kasszából, mutassátok meg, hogy kell tölteni utána lehet követelőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!