Hogy fognak fogadni így a pártban?
"A többi hozzászólónak meg annyit, hogy 18 évesen már lehet az embernek véleménye."
"Illetve lehet röhögni, gúnyolódni, de nemsokára a Jobbik kormányozni fog! ;)"
Ha hiszed, ha nem, amikor én voltam 18 éves, én is pont ugyanígy gondolkodtam, mint te. Be akartam lépni az általam imádott pártba, annak ellenére is, hogy sokan mondták, gyerek vagyok még hozzá. Én is pont úgy gondoltam, hogy a nagykorúság egyúttal felnőttséget is jelent...
Aztán valaki azt mondta, hogy rendben van, tiszteletben tartja a politikai nézeteimet, mégis azt mondja, várjek csak három évet, és ha még mindig úgy gondolom, akkor lépjek be.
Három év múlva viszont már nem gondoltam úgy, hogy be akarok lépni...
Tudod, olyan ez, mint az első szerelem: százból egy esetben lesz belőle tartós házasság... A te eseted is ilyen: semmit sem tudsz az életről, semmit sem tudsz a politikáról, és ez pusztán csak azért van így, mert keveset éltél még a világon. A régiek tudhatták ezt, és nagyon bölcsen 21, még régebben 24 éves korban állapították meg a nagykorúságot. Szerintem igazuk volt...
Hidd el, hogy három-négy év múlva már csak röhögni fogsz az elszántságodon. Addigra kiderül egy s más a Jobikról is: az én pártomról is kiderült egy s más. Tudod, időt kell adni a dolgoknak. Persze 18 évesen az emberek a legritkább esetben tudnak felnőtt módra dönteni, de annak az életkornak nem is ez a feladata.
Inkább tanulj még, tedd le az érettségit, ismerkedj emberekkel, olvass sokat, nem hátrány, ha figyeled a napi történéseket: pár év múlva talán már objektívebbenfogod látni a bálványozott Jobbikot is.
EGYENLŐRE csak a baltás gyilkos darabol.
Nem mindegy, hogy egyelőre, vagy egyenlőre.
Szerintem 18 évesen egy embernek lehet jobb dolga is, mint csatlakozni bármelyik párthoz. Csatlakozás nélkül is tudsz rájuk szavazni.
Szia!
Én minden erőmmel és tapasztalatommal csak bátorítani tudlak! Lépj be nyugodtan és szerezz minél korábban minél több tapasztalatot. Én 23/F vagyok, vidéken élek szintén és tavaly csatlakoztam a Jobbik helyi alapszervezetéhez. Egy csodálatos közösséggel van szerencsém együtt dolgozni. Nagyon jó érzés, hogy körülöttem mindenki ugyanazt akarja szívvel, lélekkel (ami a többi pártról nem mondható el), amit én. A Jobbik több mint egy szimpla párt. A hazafias neveltetés és lelkivilág nagyon összekovácsol minket egy erős családias közösséggé. Nah de a lényeg: Gyere és lépj be nyugodtan. Nemzeti érzelmű hölgyekre is éppúgy szükség van mint férfiakra. Adjon az Isten Szebb Jövőt!
Köszönöm bátorító szavaidat! :)))
Szebb Jövőt!
Sokan megvetik ezt a személyt, akivel példálozni fogok, de Hitler is mondta, hogy 30 éves korig nem szabad nyilvánosan politizálni, hiszen addig rengeteget fog változni a politikai felfogásod, persze ez akkor fog bekövetkezni, ha sokat olvasol (főleg történelmi, szépirodalmi és politikai könyveket), és ha közben minél hamarabb érintkezel azzal a nagy betűs élettel. Még éretlen vagy ahhoz, hogy egy párt tagja legyél. Bölcs döntés volt viszont a részedről, hogy csak szimpatizánsként jelentkeztél a pártba. Én 18 évesen még FIDESZ szimpatizáns voltam, azóta lassan már két éve jogot hallgatok, mellette dolgozom is, rengeteget olvastam, és a politikai nézetem is sokat változott. Nemrég még a FIDESZ nézeteit osztottam, azóta megtetszett a Jobbik politikája is, manapság már egyik párt ideológiája sem jön be igazán, és egyre jobban tendálódok a szélsőjobb felé.
20/F
18 évesen én magamat kezdtem el megvalósítani. Senkinek és semminek nem akartam a tagja lenni.
Ha valahova belépsz akkor máshonnan kizáródhatsz.
25 évesen meg rádöbbensz, hogy sok buta egyenruhással töltötted a fiatalkoromat. Ahelyett hogy buliztál volna.
Utaz egy kicsit Európában a világban. Ismerj meg más embereket is. Én is meg az öcsém is dolgoztunk és egybe szórakoztunk is Olaszországban, Angliában. Most meg már ez sokkal egyszerűbb, mint nekünk akkor.
A férfiaknak valószínűleg állni fog a farkuk rád.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!