Milyen fogadtatásra számíthatok a pártban?
Figyelt kérdés
Kisvárosban élek, de nálunk is van a Jobbiknak alapszervezete. Jövő héten tag leszek, megyek első taggyűlésemre. 90%-ban férfiak vannak itt, én 19 éves lány vagyok. Lehet, hogy fura lesz ennyi férfi között. Milyen fogadtatásra számíthatok?2010. febr. 19. 21:35
2/6 A kérdező kommentje:
?
2010. febr. 19. 21:42
3/6 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz. ;) A sok bunkóra pedig ne hallgass.
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Szerintem kellemes, megértő fogadtatásra számíthatsz. Az itt gyűlölködő balosokkal meg ne foglalkozz, magukat járatják le.
6/6 anonim válasza:
Jujj,örülni fognak neked. A cukkolásra készülj föl.Én is fiatal lányként lennem tag, főleg idősebb férfiak között. Majd ha mentek valami programra, akkor lesz igazán jó. Fiatal lányként duplán fog áradni feléd az emberek szeretete.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!