18 éves lány vagyok, a Jobbik programjában, elképzeléseiben, hitében megtaláltam azt, amiben már régóta hiszek. Vidéken élek, be szeretnék lépni az alapszervezetbe, beszéltem már az elnökkel, mondta, hogy semmi akadálya, de egyenlőre - saját döntésemre - csak szimpatizáns leszek, hogy kipróbáljam, túl nagy kötelezettséggel még ne járjon. Na, most az alapszervezet 90%-a férfi, nő kettő van, azt hiszem. Milyen fogadtatásra számíthatok? Férfiak is, nálam tapasztaltabbak is...
Na bazzzz meg egy név nélkül ismeretlenül tudod, hogy a másik, hogy szórakozik. És majd te bakancsba, gárda-csendőr egyenruhába kergeted a hosszú hajú fiatalokat, meg igazoltatod. Én már nem vagyok olyan korú, hogy gyakran járok nyilvános szórakozóhelyre, mostanában baráti társaságokkal utazunk búvártúrákra és esetleg este egy pohár bor mellett megbeszéljük, hogy mit láttunk a víz alatt. Nekem ezt jelenti a buli. Benned megvan minden ami a sok ostoba jobbikosban, a pofátok jár, hogy ti rendet tesztek, ja a ti rendeteket. A másik meg, hogy zsigerből utáljátok a sikeres embereket.
2010. ápr. 2. 11:49
42/57 anonim válasza:
Utolsó: egyetértünk! :) A kérdezőnek: Nem te vagy véletlenül az, akit már a szavazatszámláló bizottságba is beválasztottak? XD XD XD
2010. ápr. 2. 12:27
43/57 A kérdező kommentje:
Én csak szavazni megyek
2010. ápr. 2. 12:33
44/57 anonim válasza:
Valakinek meg a politika a buli, nem pedig a búvártúra. A politika legalább hasznos és nem csak a felső tízezer teheti meg. Benned megvan minden ami egy ostoba fideszesben meg van, ami ahoz kell, hogy ne lásd a problémákat.
2010. ápr. 2. 14:11
45/57 anonim válasza:
A sok 30, 35 éves csak sír, hogy elmúlt a fiatalságuk.Ugyan ezt csinálnák ők is mint a maiak ha fiatalok lennének.El kell fogadni, hogy tellik az idő.A Jobbik messze nem egy szekta, csak a nagy okos liberális csatornák átmossák a befolyásolható, jellemtelen embereket.Jah és nem csak a 18 évesek fognak a jobbikra szavazni.A jobbikos lakossági fórumon rengeteg 40-50 es és nyugdíjas is van.Nem csak a maszopra szavaznak az idősebbek.CSók, árp 11.-én a Jobbikkal szemben esélye sem lesz a maszopocskátoknak.
2010. ápr. 2. 14:22
46/57 anonim válasza:
Nem csoda hogy annyi Fideszes van, Mszps már kevesebb, mint volt.Az egész médiát ez a 2 párt uralja, szóval nem tudom mennyivel lehet több a Fideszes, mint a Jobbikos.Szerintem nem ok nélkül félnek a Jobbiktól, biztosan vannak mocskos dolgaik, amiket a szőnyeg alá próbálnak söpörni.Biztosan nem váltaná meg a Jobbik sem a világot, de inkább nekik adok egy esélyt mint a Fidesznek vagy az Mszpnek.
L18
2010. ápr. 2. 17:12
47/57 anonim válasza:
Szia csajszi! Én 19 éves vagyok szintúgy lány Én is Jobbikkal szimpatizálok és nyugodtan lépj be, ha kedved tartja, ne hallgass ezekre a komcsikra/zsidókra, mert mindent elkövetnek hogy lejárassák a Jobbikot ! És még ezután még mocskosabbul fogják mocskolni a pártot, mert valóban sokan félnek tőlük, okkal természeteden. A Zsidesz hívőknek meg annyit, hogy már az 50 %-t se m fogja elérni, nem még hogy 2/3 ? hát hol éltek ti ? :D !A Zsidó pártiaknak, meg annyit, hogy örüljenek hogy egyáltalán bejutnak a parlamentbe !
Az MDF+Szadesz = LMP kérdező ez téged ne tévesszen meg, ha itt elbizonytalanítanának téged sok liberós !
Na Szebb jövőt !
UI: Csajszi, csak nyugodtan lépj be, támogatlak :)
2010. ápr. 3. 08:01
48/57 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 08:01
Na, a fogalmazásod alapján kötve hiszem, hogy értenéd a Jobbik programját, eszmeiségét. Az összes létező kurucos divatszót belevitted. Te inkább ne lépj be, ha van rá egy mód, bár ha ilyen szépen fogalmaznál a felvételin szerintem fel sem vennének.
2010. ápr. 3. 08:44
49/57 anonim válasza:
We weren't born to follow
2010. ápr. 3. 09:30
50/57 anonim válasza:
8:44-nek én egy szóval nem mondtam, hogy beakarok lépni a pártba :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!