Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogy fognak fogadni így a...

Hogy fognak fogadni így a pártban?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, a Jobbik programjában, elképzeléseiben, hitében megtaláltam azt, amiben már régóta hiszek. Vidéken élek, be szeretnék lépni az alapszervezetbe, beszéltem már az elnökkel, mondta, hogy semmi akadálya, de egyenlőre - saját döntésemre - csak szimpatizáns leszek, hogy kipróbáljam, túl nagy kötelezettséggel még ne járjon. Na, most az alapszervezet 90%-a férfi, nő kettő van, azt hiszem. Milyen fogadtatásra számíthatok? Férfiak is, nálam tapasztaltabbak is...
2010. márc. 27. 08:22
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
Ha ugyanilyen számú fideszes lett volna, mint most, akkor nyertek volna.
2010. márc. 27. 08:46
 12/57 anonim ***** válasza:
52%
Igen, de nem nyertek. Ez olyan kb. mintha én a rendszerváltás előtti időkről próbálnék mesélni, holott akkor még kisgyerek voltam. Ezért nem is tudok mit mondani róla, a kádárizmusról is csak az tud beszélni, aki átélte felnőttként. Lehet véleményed, de olyan magasreptű mondatokkal ne szárnyalj, aminek fogalmad sincsen, hogy mi áll a hátterében
2010. márc. 27. 08:49
 13/57 anonim ***** válasza:
44%
Ja igen, és mindjárt kezded az elmúlt 20 évben ez mostanában az aranymondatotok, na akkor esek padlóra
2010. márc. 27. 08:50
 14/57 A kérdező kommentje:
Én nem megítélni próbáltam azt a kort, csupán, ha azt kérdezik, hol voltak eddig a jobbikos - legalábbis nagy részük -, akkor ugyanez igaz a Fideszre és a fideszesekre. ;)
2010. márc. 27. 08:50
 15/57 A kérdező kommentje:
Na, de most már várom a kérdésre válaszolókat, nem offolunk.
2010. márc. 27. 08:52
 16/57 anonim ***** válasza:
54%
Figyelj, eddig a fideszesek is ott voltak, szavazhattak. Nagyon egyszerű az mszp-nek nagyobb volt a tábora. Most azonban valszin, hogy az mszp tábor nagy része fideszes lett (általánosságban lehet) de a Jobbik nyugi kis párt, 20%-os kb. nyerni biztosan nem fog, ezért is vagyok nyugodt. Koalíció nélkül biztosan nem, de koalícióra meg senki nem lép velük a pártok közül
2010. márc. 27. 08:53
 17/57 A kérdező kommentje:
A Jobbik sem lépne más pártokkal koalícióra. Mindegyiknek piszkos a keze, egyedül a Jobbiknak nem.
2010. márc. 27. 08:55
 18/57 anonim ***** válasza:
83%

Hogy itt némelyik ember mekkora tirpák paraszt bzmeg :D

A kérdező nem tehet arról, hogy jelenleg "csak" 18 éves, éshogy amikor az mszp meg a fidesz elkezdte szétkúrni az országot, ő még a kisdömpert tologatta a játszón. Egy a lényeg, most 18, és a rendszer szerint most szavazni fog. Megosztotta veletek a nézeteit, ti meg lehúzzátok, hogy fiatal, meghogy 8 éve csak 10 éves volt, és nem tudhat semmit? Gyökerek vagytok! Hánszázezer szavazó lépett most ebbe a korba szerintetek? Mindegyik hülye, és nem tudhat semmit - csak azért, mert fiatal? Én most 30 leszek, de 18 éves koromban is pontosan tudtam, hogy mit akarok, és mára sem változtak a nézeteim!

Kérdezőnek meg csak annyit mondok, hogy ne foglalkozz a debilekkel, sok sikert és szebb jövőt!

2010. márc. 27. 09:01
 19/57 anonim ***** válasza:
85%

A válasz megírásának időpontja: ma 09:01

Egyetértek veled. Kérdező én is most pont ebben vaciláltam, hogy be lépjek-e, vagy ne. A nem mellett döntöttem, de a környezetemben mindenkit meggyőzök hogy szavazzanak az egyetlen normális pártra.

A kérdésedre válaszolva, szerintem rendesek lesznek veled nagyon, jó kis közösség az, fel sem fog tűnni hogy kevés lány tagja a pártnak!

2010. márc. 27. 09:07
 20/57 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy tényleg így lesz és nem érzem magam majd mindig feszélyezve. :)
2010. márc. 27. 09:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!