Hogy fognak fogadni így a pártban?
Ez: "lképzeléseiben, hitében megtaláltam azt, amiben már régóta hiszek"
Két okból vicces:
1. még csak 18 éves vagy
2. a Bethlen-programban szinte ugyanezeket a Jobbik már évekkel ezeleőtt leírta. Mégis most lett hirtelen mindenki nagyon jobbikos, és nem is értik, hogy lehet más pártot támogatni. Csak azt tudnám, eddig hol voltak, mert a Jobbik eddig is itt volt...
Dettó mint az első hozzászóló. Én is csak szakadok a nevetéstől.
Az egész egy vicc!
Már ne haragudj, de 18 évesen szerinted fogalmad sincs, hogy itt mi az amiről beszélsz!
Az első és a második hozzászólóval simán egyetértek én is.
"a Jobbik programjában, elképzeléseiben, hitében megtaláltam azt, amiben már régóta hiszek." Milyen régóta? 18 vagy, és komolyan mondom ez olyan mondat mintha agymosáson mentél volna át:)))
na ez a vicc
Talán azért most lettek sokan jobbikosok, mert eddig nem kapott ekkora figyelmet a párt, "elkerülte" őket.
De gondolom akkor ezt a kérdést rendszeresen a fideszeseknek is felteszed, akik azon kattognak, hogy egyedül a Fidesz képes rendbe tenni az országot, hogy akkor hol voltak eddig, hol voltak két választáson is...?
Már ne haragudj, de a fidesz két választásán 10 éves voltál. Fogalmad sincsen, hogy akkor mi volt!
Hol voltak akkor is próbáltak nyerni, (mindkét választásnál körömszakadtan) csak nem sikerült. Nem szavazták meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!