Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogy fognak fogadni így a...

Hogy fognak fogadni így a pártban?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, a Jobbik programjában, elképzeléseiben, hitében megtaláltam azt, amiben már régóta hiszek. Vidéken élek, be szeretnék lépni az alapszervezetbe, beszéltem már az elnökkel, mondta, hogy semmi akadálya, de egyenlőre - saját döntésemre - csak szimpatizáns leszek, hogy kipróbáljam, túl nagy kötelezettséggel még ne járjon. Na, most az alapszervezet 90%-a férfi, nő kettő van, azt hiszem. Milyen fogadtatásra számíthatok? Férfiak is, nálam tapasztaltabbak is...
2010. márc. 27. 08:22
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
Ne legyél már bunkó!
2010. ápr. 1. 22:50
 32/57 anonim ***** válasza:
34%

Nyugodtan lépj be, egy agymosott, antiszemita, gyűlölködő, zsidózó, cigányozó, a parlament működéséhez nem értő, bekiabáló, bakancsos, egyenruhás, egyenköszönést használó nő lesz belőled, mert kb. ez az amit a Jobbiktól kaphatsz.

S tudod miért? Mert nekik az életük minden pillanatát átszövi a politikai hovatartozásuk, és ezt nevezik elvakultságnak. Sosem leszel független szabad ember, bármelyik pártért rajongsz ilyen módon.

Menj szavazz rájuk ha úgy tartja kedved, de belépni - ráadásul egy hazug pártba, de erre majd idővel te is rájössz - , szóval belépni nem kell, sőt...inkább élezd az életet, és ne úgy élj ahogy azt a pártban megmondják neked.

2010. ápr. 1. 22:53
 33/57 anonim ***** válasza:
32%
18 évesen még nem késő, hogy foglalkozz magaddal. Az önismeret bármely formáját ajánlom. Egyébként hasznos is lehet, ha belépsz a Jobbikba, annál gyorsabban elmegy a kedved tőle.
2010. ápr. 1. 23:21
 34/57 anonim ***** válasza:
31%

sztem számíts rá h nem nagyon fognak komolyan venni.

inkább szerezz onnan egy ismerőst aki bevisz, hátha úgy nem olyan feltűnő / kínos.

2010. ápr. 2. 07:09
 35/57 anonim ***** válasza:
67%

" és egyre jobban tendálódok a szélsőjobb felé. "

Akkor a Jobbik nem a te pártod.

"25 évesen meg rádöbbensz, hogy sok buta egyenruhással töltötted a fiatalkoromat. Ahelyett hogy buliztál volna. "

Ha neked az az önmegvalósítás, hogy sok idióta, alkoholista, züllött alakal vedelj és a saját hányásodban fetrengj, akkor gratulálok.

2010. ápr. 2. 08:22
 36/57 anonim ***** válasza:
17%
Nyugodtan lépj be ebbe a szektába (pártnak nevezni azért túlzás lenne). Előbb-utóbb kiábrándulsz majd belőle, amikor 1-2 év múlva bomladozni fog. De érdekes élmény lesz. Fiatalság - bolondság. 18 éves korában az ember sok hülyeséget csinál, és jó esetben tanul ezekből. Azt kívánom neked, hogy ha már ettől az ökörségtől nem lehet visszatartani, akkor csináld is végig és a végén tanulj belőle. Jobbikmentes szép jövőt!
2010. ápr. 2. 09:24
 37/57 anonim ***** válasza:
69%
Sokaknak az egyetlen dolog amivel "felsőbbrendűnek" érezhetik magukat az a kor.Itt pár ócsároló mszp-s salamon ki is használja.Örülök, hogy te is a jobbikra szavazol én is 18 vagyok csak fiú, és tudom mit akarok, változást.Ezt egyedül a Jobbik fogja megadni.Nem kell le kispártozni a Jobbikot.Már nagyon régen nem kis párt.Koppani fog a fejetek kommunisták ha a 10% ot se kapjátok meg.Szebb Jövőt.
2010. ápr. 2. 09:53
 38/57 anonim ***** válasza:
28%

8:22 ha neked a buli egyenlő azzal amit írtál akkor nagyon szar egyszerű életed lehet.

Nem komcsiként próbáltam lebeszélni a hölgyet a jobbikról, hanem Fidesz szavazó vagyok. Fideszesek közül is már sokan nevetségesnek tartják a jobbik érveit.

2010. ápr. 2. 10:29
 39/57 anonim ***** válasza:
18%

"én is 18 vagyok csak fiú, és tudom mit akarok, változást.Ezt egyedül a Jobbik fogja megadni."

Patakokban fognak folyni a tinikönnyek itt április 11. estéjén. Csak nehogy néhány emós jobbikos felvágja az ereit.

2010. ápr. 2. 10:34
 40/57 anonim ***** válasza:
88%

"8:22 ha neked a buli egyenlő azzal amit írtál akkor nagyon szar egyszerű életed lehet.

Nem komcsiként próbáltam lebeszélni a hölgyet a jobbikról, hanem Fidesz szavazó vagyok. Fideszesek közül is már sokan nevetségesnek tartják a jobbik érveit."

Nem érdekel a legkevésbé sem, hogy kire fogsz szavazni, nem erről volt szó, hanem arról, hogy ismerem a ti bulizási kultúrátokat.

2010. ápr. 2. 11:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!