Hogy fognak fogadni így a pártban?
Nyugodtan lépj be, egy agymosott, antiszemita, gyűlölködő, zsidózó, cigányozó, a parlament működéséhez nem értő, bekiabáló, bakancsos, egyenruhás, egyenköszönést használó nő lesz belőled, mert kb. ez az amit a Jobbiktól kaphatsz.
S tudod miért? Mert nekik az életük minden pillanatát átszövi a politikai hovatartozásuk, és ezt nevezik elvakultságnak. Sosem leszel független szabad ember, bármelyik pártért rajongsz ilyen módon.
Menj szavazz rájuk ha úgy tartja kedved, de belépni - ráadásul egy hazug pártba, de erre majd idővel te is rájössz - , szóval belépni nem kell, sőt...inkább élezd az életet, és ne úgy élj ahogy azt a pártban megmondják neked.
sztem számíts rá h nem nagyon fognak komolyan venni.
inkább szerezz onnan egy ismerőst aki bevisz, hátha úgy nem olyan feltűnő / kínos.
" és egyre jobban tendálódok a szélsőjobb felé. "
Akkor a Jobbik nem a te pártod.
"25 évesen meg rádöbbensz, hogy sok buta egyenruhással töltötted a fiatalkoromat. Ahelyett hogy buliztál volna. "
Ha neked az az önmegvalósítás, hogy sok idióta, alkoholista, züllött alakal vedelj és a saját hányásodban fetrengj, akkor gratulálok.
8:22 ha neked a buli egyenlő azzal amit írtál akkor nagyon szar egyszerű életed lehet.
Nem komcsiként próbáltam lebeszélni a hölgyet a jobbikról, hanem Fidesz szavazó vagyok. Fideszesek közül is már sokan nevetségesnek tartják a jobbik érveit.
"én is 18 vagyok csak fiú, és tudom mit akarok, változást.Ezt egyedül a Jobbik fogja megadni."
Patakokban fognak folyni a tinikönnyek itt április 11. estéjén. Csak nehogy néhány emós jobbikos felvágja az ereit.
"8:22 ha neked a buli egyenlő azzal amit írtál akkor nagyon szar egyszerű életed lehet.
Nem komcsiként próbáltam lebeszélni a hölgyet a jobbikról, hanem Fidesz szavazó vagyok. Fideszesek közül is már sokan nevetségesnek tartják a jobbik érveit."
Nem érdekel a legkevésbé sem, hogy kire fogsz szavazni, nem erről volt szó, hanem arról, hogy ismerem a ti bulizási kultúrátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!