Régen jó viccnek gondoltam hogy a Jobbik bezáratja az RTL-t meg a tv2-t. De ha már ennyiszer beszélnek róla a tévék és itt is van pár kérdés, akkor most tök komolyan: Mi a bajuk a kereskedelmi tévékkel?
Népbutítás?Azért mert pár hülye kis kur*ának Voksán Virág meg Pamela Anderson a példaképe?Vagy a Mónika show meg a Joshi Bharat? Azokat én sem szeretem,de ha valaki bolondokon akar röhögni az tegye azt.
30 éves kor felett sokkal többet tévézik az ember mint én mostanában,és van akinek ez az egyetlen szórakozása.Az ezután mit csinál,olvas?(aki eddig nem olvasott az ezután sem fog...)
És még egy kritika:
Én top10-es gimibe járok több rokonom egyetemet végzett,mégis nézünk mind ker.tv-t. Mi a baj mondjuk a Doktor House-zal?Én kifejezetten szeretem,és először emiatt kezdtem az orvostudomány felé érdeklődni,és most is az orvosira készülök...
És még 100 dolgot el lehet mondani,hogy miért nem kéne bezárni őket.
Csak az a bajuk hogy mindkét tv pikkel rájuk?:)
Komolyan nem értem miért megy itt ilyen óvoda :D
nem megbeszéltek dolgokat, hanem mocskolódtok. Ez egy ocsmány emberi tulajdonság, pártállástól függetlenül. Erre írtam, hogy normális kommunikáció. És az a baj, hogy nem akartok felkapaszkodni a mocskolódásból, meg a pocsolyából amiben tapidzgoltok, és ez már az én bajom is, hogy ilyen emberekkel kell ebben az országban élnem, nap mint nap elviselnem.
Jah és amúgy igen nem vagyok cigány. DE ha az lennék és ráadásul az értelmesebbik, ugyan mi a fene kifogásod lenne? itt valószinűleg nem is ír cigány, mégis ilyen a szinvonal. Meg más politikai kérdéseknél is.
Te nyomi én azt írtam hogy kb 10perc nem azt,hogy pont tíz!
De semmiképpen sem 20 perc!gyökér
"pár hülye kis kur*ának Voksán Virág meg Pamela Anderson a példaképe?"
szerintem sokkal de sokkal több mint pár
"aki eddig nem olvasott az ezután sem fog"
dehogynem
"Én top10-es gimibe járok több rokonom egyetemet végzett,mégis nézünk mind ker.tv-t."
attól hogy valaki jótanuló vagy diplomás még nem biztos hogy van is valami a két füle között!
"attól hogy valaki jótanuló vagy diplomás még nem biztos hogy van is valami a két füle között!"
Ezzel csak a hülyék bíztatják magukat.
Mindenki tudna jó vagy jobb tanuló lenni vagy több mident elérni az életben,de nem sokan akarnak,
márpedig nem az a hülye aki keveset tud,hanem az aki nem akar többet tudni.
Olyan jól "elbeszélgettek":)
Azért valamit ne felejtsünk el:
- Mennyi embert érdekelnek a választási plakátok? Nem sokat. Befolyásolja a bizonytalanok véleményét? Kicsit. Amit többet lát, abban jobban megbízik. Pont mint egy egyszerű mosópor reklám esetében.
- Hány ember olvas pártlapokat? Annyira azért nem sok.
Befolyásolja a bizonytalanok véleményét? Bizonytalanok ritkán olvasnak pártlapokat, aki már pártlapokat olvas, az tudja kire fog szavazni.
- Hányan olvasnak online hírportálokat, online "pártlapokat"? Annyira azért nem sokan. [Erről most nem írnék többet, túl összetett.]
- Hány ember hallgat rádiót? Sokan. Befolyásolhatja a bizonytalanok véleményét egy-egy híradóban elhangzott politikai vonatkozású hír? Igen, mert az emberek hitelesnek tartják, pedig sok kereskedelmi rádió, bár függetlennek mutatja magát, nem az. Ami leginkább a hírek politikailag kiegyensúlyozatlan megszerkesztésében, illetve sokszor szubjektív megfogalmazásában nyilvánul meg.
- Hány ember néz országosan ingyenesen fogható kereskedelmi tévét? Nagyon-nagyon sokan. Befolyásolhatja a bizonytalanok véleményét egy-egy híradóban elhangzott politikai vonatkozású hír? Igen, mert az emberek rendkívül hitelesnek tartják, ugyanis itt nem csak hallják a híreket, hanem "látják is".
Azt hiszem ezeket mindenki jól ismeri:
"...mutatták a tévébe', hogy..."
"...a tévébe' láttam, hogy..."
"...volt a tévébe', hogy...".
Úgyhogy azt hiszem ki lehet jelenteni, hogy a választások eredménye nem a plakátokon, nem azon, hogy itt mi hogyan cs.szegetjük egymást, nem az újságokon, hanem a tévéhíradókon múlik!
Méghozzá azokon a tévéhíradókon, melyeket a legtöbben látnak, amelyeket a legtöbben néznek meg minden egyes nap. Ezek pedig az RTL Klub "Hírek" és a TV2 "Tények".
Ki az aki azt gondolja, hogy ezt "odafent" nem tudják? Nagyon jól tudják. Ennek megfelelően az RTL Klub és a TV2 keze igencsak benne van abban, hogy 2006-ban is az MSZP nyert.
Többek között ez is az egyik probléma, ezzel a két tévével, hogy mindenki ezeket nézi, mindenki azt hiszi, hogy hitelesek és közben rohadtul nem függetlenek. Nem megy folyamatosan az uszítás, vagy a pártoskodás, nem. Csak finoman, okosan, úgy, hogy észre sem veszed! Ez a lényeg, hogy észre se vedd. Nagyon ügyelnek a függetlenségük, a hitelességük látszatának megőrzésére.
Az Esti Showder vs. Heti Hetes az egyik példa erre. Mondhatnánk elsőre: van ilyen is, olyan is. Igen. Csakhogy Fábry kéthetente politizál 15 percet, a Heti Hetesben szereplők pedig hetente 45 percet.
Ha ez a két csati nem lenne, vagy nem olyan lenne amilyen, akkor ma a Fidesz lenne hatalmon. És megúsztuk volna 2006. okt. 23-t is.
"Ezzel csak a hülyék bíztatják magukat."
Ilyet pedig csak a tudatlan gyökerek jelentenek ki, kedves 29%-os:)
Erre nagyon rácsesztetek:
A Híradóval együtt is 11perc volt a szünet.hehehe
A Jobbik tényleg be akarja záratni az RTL-t és a TV2-t. A tegnapi hírekben is volt róla szó (Ezt Vona Gábor mindegyik lakossági fórumon világosan elmondja.) Viszont azt is elmondja -és ezt már kivágták a TV-ben-, hogy a Jobbik nem a közszolgálati televíziók ellen van sőt, igen is kell, hogy a nép szórakozzon és munka után egy megtudjon nézni egy jó filmet. Éppen ezért ahogy eltakarodott az RTL és TV2 ugyanúgy kiírásra kerülnek a pályázatok két közszolgálati TV megvalósítására. Tudni kell, hogy ezek az adók iszonyat támogatásokat kapnak az államtól. Vona Gábor azt is mondta, hogy a sok trágya műsor mellett még ez a tény is dühítő, hogy mindehhez a tudatalatti népbutításhoz még az állam is hozzájárult anyagiakkal. Tehát összegezve: 1. A szemétből nem kérünk! 2. Szellemi és lelki értéket a képernyőre. Azt szívja magába az ember ne a győzikét.
((Az iskolai erőszakhoz is hozzájárul a mai média. A sok baromság csak úgy ömlik a fiatalok agyába))
Szóval senki ne ijedjen meg... Lesz új kereskedelmi TV csatorna. Nem is akármilyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!