Milyen megoldást javasol a Jobbik a cigány-kérdés feloldására a hatalomra kerülésének esetére?
felakasztanák az összeset(+zsidókat is...kb.ez a tervük...:O
ennél többet ne várj tőlük...náluk ez jelenti a megoldást..
ezért van az,h.hiába helyesekek az eszméik,céljaik,sok magyar(majd mindenki)egyet is értene velük!!de az agresszió megijeszti az embereket...
Az csak kamu, hogy akasztgatnának meg hasonló. A balfék liberálisok terjesztik csak félelemkeltés gyanánt.
A Jobbik vezetősége szerint senki nem gondol ilyesmire. Semmiféle akasztgatás meg hasonló nem lesz. Max. pár begőzölt agyú Jobbikos gondolja így, de a többség ott is normális. Hogy mennyire? Hát lássuk, mi is történne:
Itt pl. Érpatak, ahol a jobbikos polgármester munkára fogta őket:
Mielőtt azzal jönne valaki, hogy a hírforrás ilyen meg olyan, érdemes megjegyezni, hogy a ballib médiában is leadták, meg pár Fideszes honlapon is megjelent a hír.
(Na meg az alján ott van egy link, ahol a Magyar Rádió ugyanezzel foglalkozó riportja is meghallgatható.)
Tehát mi történne?
- Valószínűleg emelnék a minimálbért, meg talán csökkentenék a segélyt, hogy megérje dolgozni (ne legyen olyan közel a két összeg egymáshoz).
- A segélyt is munkához kötnék, illetőleg kártyára vagy hasonlóra adnák, hogy ne tudja a jónép piára költeni (erre is van példa - a cigányok fel is hördültek, hogy miért kártyára kapják, mivel így nem tudták eljátékgépezni, hisz csak kajára költhető).
- A börtönökben nem lenne olyan jólét, mivel a rabok megélhetését maguk a rabok termelnék ki munkával. (Lásd Vona Gábor kijelentéseit nem egyszer.) Tehát nem érné meg a társadalom pénzén élősködni meg éldegélni a börtönben, mert biza ott is dolgozni kellene. Nem szanatórium lenne a börtön.
Egyébként itt letölthető az összes programjuk (bal oldalt a menüsornál):
Tehát nem lenne akasztgatás. Normális, törvényes keretek között tennének a probléma megoldásáért. Mert MÉG van lehetőség vérengzés nélkül megoldani a problémákat!
„A Jobbiknak semmilyen kérdésre nincs megvalósítható javaslata,csak maszlag az egész programjuk.”
Meg kellene tanulni olvasni, vagy értelmezni, és akkor talán nem ez lenne a véleményed!
1.vagyok
8:44!
ha tényleg igaz amit írsz,és csak pár elvetemült agresszív vadállat csinálná azt amit írtam,én lennék a legboldogabb!!legyen úgy!
Igaz, amit írtam. Ott a link, meg más forrásokban is utána lehet nézni.
Én a jelenlegi pártok közül egyiket sem szívlelem igazán.
A Parlamentben lévőket érthető gondolom, hogy miért.
A kint lévők közül a Jobbik jöhet szerintem számításba. De megmondom, azt sem szeretem igazán. Leginkább pont a le nem csillapított hőzöngő kevesek miatt, meg a kereszténység elfogulatlan támogatása miatt.
De mivel a programjának több eleme egész jó (lásd cigánykérdés, stb.), így valószínűleg őket választom majd (ha addig nem jön közbe semmi). Igaz, így erősödni fog a kereszténység hatása (ami nekem ellenemre van), de hát valamit valamiért.
Csak olyan megoldásokat alkalmazhatna, amelyeket az EU és az emberjogi szervezetek nem kifogásolnak. Ilyenek pedig nincsenek, de lehet, hogy csak nem hallottam róluk.
A megoldás: képzés+képzés+képzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!