Régen jó viccnek gondoltam hogy a Jobbik bezáratja az RTL-t meg a tv2-t. De ha már ennyiszer beszélnek róla a tévék és itt is van pár kérdés, akkor most tök komolyan: Mi a bajuk a kereskedelmi tévékkel?
Népbutítás?Azért mert pár hülye kis kur*ának Voksán Virág meg Pamela Anderson a példaképe?Vagy a Mónika show meg a Joshi Bharat? Azokat én sem szeretem,de ha valaki bolondokon akar röhögni az tegye azt.
30 éves kor felett sokkal többet tévézik az ember mint én mostanában,és van akinek ez az egyetlen szórakozása.Az ezután mit csinál,olvas?(aki eddig nem olvasott az ezután sem fog...)
És még egy kritika:
Én top10-es gimibe járok több rokonom egyetemet végzett,mégis nézünk mind ker.tv-t. Mi a baj mondjuk a Doktor House-zal?Én kifejezetten szeretem,és először emiatt kezdtem az orvostudomány felé érdeklődni,és most is az orvosira készülök...
És még 100 dolgot el lehet mondani,hogy miért nem kéne bezárni őket.
Csak az a bajuk hogy mindkét tv pikkel rájuk?:)
Persze, ha jobbik csinálna tévét, levegővel és vizzel tartanák fent, nem pedig pénzből, ők nem raknának be egy reklámot sem, mert nem lenne szükségük rá :D
Ez kb, ugyanaz mint ha ők "hatalomra" jutnak, nem lesz korrupució meg ilyesmi :DDDDDDD ez bármelyik párt, vagy ember vagy akármi szájából, tollából szánalmasan vicces, röhejes, naív és tapasztalatlan kijelentés, közben meg hülyének nézik az embereket. Mondjuk, akiket lehet, akkor olyan mindegy mszp-re vagy jobbikra szavaznak majd.
Kicsi támogatást kaptak, már azthiszik ők szarták a spanyol viaszt, és megváltják a világot. Ha már most ilyen elszálltak, akkor mi lenne, ha tényleg ők alakítanának kormányt...atyaisten..... bort szlapálnak és vizet prédikálnak... minek nézik a jobbikosok is az rtl-t meg tv2-t? ki kéri őket? nézzenek mást. Másmeg hadd nézze rtl-t vagy amit akar. Lassan azt is beszabályozná a jobbik, ki mit ehetne, vagy ihatna, vagy milyen ruhát vehetne fel. ha már a tévézési szokásaimat is korlátozni akarják.
"barátok közt közben 20-40 perc is van reklám + műsor ajánló
kösz csá"
40 perces reklám BK szünetben? xDDDDDDDDDd
EPIC FAIL
"40 perces reklám BK szünetben? xDDDDDDd
EPIC FAIL"
igen majd mérd le
én is lefogom 20 30 perc szokott lenni
cumi
"igen majd mérd le
én is lefogom 20 30 perc szokott lenni
cumi"
messze nem találkoztam egy ilyen gyökér jobbikossal.
Te olyan ostoba vagy mérd le ma este mennyi kihagyás van a BK 1. és 2.része között!
Istenem milyen félóra?te oooooooostobaaaaaaaaaaaa!
Nem a Doktor Houseal meg ezekkel van a gond, hanem a csúsztató hazudozó hírműsoraikkal (nekik köszönhetően is jutott ide az ország) és a "szórakoztató" műsoraikkal. Gondolok itt Benkőre, Győzikére meg a többi agyhalottra.
Régen teljesen normális műsort közvetítettek a csatornák, mégse haldokoltunk Győzike Show után.
18.22-es vagyok
Kb 10 perc reklám lehet nem félóra!!!!
Nektek aztán baromira jó az időérzéketek...
Olyanok vagytok,mint az oszt.társaim:
45perces órából 10perc telik el mégis azt hiszik már vagy fél óra eltelt-amúgy mindegyik ilyen ,pocsék tanuló és szörnyű mennyire nemtudnak gondolkodni.
Szal csak a ti "időérzéketekkel"van a baj.
és valaki pisztolyt tartott az emberek fejéhez, hogy kötelező volt nézni győzikét meg benkőt? aknek nem tetszett nem nézte.
aki meg nézte az titeket mit érdekel?
Engem sem érdekel a szomszédom mit néz a tévében vagy mit nem, mi közöm és mi közötök hozzá?
amúgy a művelt okos és bőszókinccsel rendekelző jobbikosnak, hogy 20-30 perces reklámok vannak barátok közt, üzenem, hogy akkor apafej ne nézd, ennyi.
Olvassál inkább, rádfér.
"Kb 10 perc reklám lehet nem félóra!!!!
Nektek aztán baromira jó az időérzéketek...
Olyanok vagytok,mint az oszt.társaim:
45perces órából 10perc telik el mégis azt hiszik már vagy fél óra eltelt-amúgy mindegyik ilyen ,pocsék tanuló és szörnyű mennyire nemtudnak gondolkodni.
Szal csak a ti "időérzéketekkel"van a baj.
"
k..va isten B+ hogy lemérem
és virtuálisan akkora pofont kapsz ha több lesz mint 10 perc
hogy az RTL székháznál fogsz landolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!