Régen jó viccnek gondoltam hogy a Jobbik bezáratja az RTL-t meg a tv2-t. De ha már ennyiszer beszélnek róla a tévék és itt is van pár kérdés, akkor most tök komolyan: Mi a bajuk a kereskedelmi tévékkel?
Népbutítás?Azért mert pár hülye kis kur*ának Voksán Virág meg Pamela Anderson a példaképe?Vagy a Mónika show meg a Joshi Bharat? Azokat én sem szeretem,de ha valaki bolondokon akar röhögni az tegye azt.
30 éves kor felett sokkal többet tévézik az ember mint én mostanában,és van akinek ez az egyetlen szórakozása.Az ezután mit csinál,olvas?(aki eddig nem olvasott az ezután sem fog...)
És még egy kritika:
Én top10-es gimibe járok több rokonom egyetemet végzett,mégis nézünk mind ker.tv-t. Mi a baj mondjuk a Doktor House-zal?Én kifejezetten szeretem,és először emiatt kezdtem az orvostudomány felé érdeklődni,és most is az orvosira készülök...
És még 100 dolgot el lehet mondani,hogy miért nem kéne bezárni őket.
Csak az a bajuk hogy mindkét tv pikkel rájuk?:)
"k..va isten B+ hogy lemérem
és virtuálisan akkora pofont kapsz ha több lesz mint 10 perc
hogy az RTL székháznál fogsz landolni :)"
ilyenekkel szerintem csak a jobbik értelmi szintjét rombolod.
"messze nem találkoztam egy ilyen gyökér jobbikossal."
ezzel meg anyukádét :)
a veszekedés miatt:
a szabályok szerint 60 perc műsorban legfeljebb 12 perc reklám lehet...azaz a műsoridő kb 1/5-e a reklám...
b közt 1. részének a végétől a 2. kezdetéig menni idő telik el
most már kíváncsi vagyok de mindjárt ki fog derülni
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:23
Végre egy értelmesebb hsz.! Gratula, én már belefáradtam a sok tudatlan okosításában:)
Ja igen kedves, attól még bőven lehetsz tudatlan, hogy top10-es gimibe jársz, a kettő nem függ össze. Ahogy a lexikális tudásnak sincs túl sok köze az intelligenciához. Van aki tök intelligens, mégis sötét bizonyos kérdésekben és van aki úgymond felvilágosult, mégis messze van a 130-tól:)
Ezt csak azért írom le neked, mert úgy éreztem bizonyítani szerettél volna valamit ezzel az "Én top10-es gimibe járok több rokonom egyetemet végzett,mégis nézünk mind ker.tv-t" megjegyzéseddel, ami maximum annyit jelent, hogy valószínűleg nem vagy cigány. Nem kizárt, csak valószínűleg:)
"Kb 10 perc reklám lehet nem félóra!!!!
Nektek aztán baromira jó az időérzéketek...
Olyanok vagytok,mint az oszt.társaim:
45perces órából 10perc telik el mégis azt hiszik már vagy fél óra eltelt-amúgy mindegyik ilyen ,pocsék tanuló és szörnyű mennyire nemtudnak gondolkodni.
Szal csak a ti "időérzéketekkel"van a baj. "
jól van ne rinyálj már annyit te meg
meg lesz hagyva neked a retek klubb
és degenerálódhatsz a műsorain
nekünk lesz majd más
"k..va isten B+ hogy lemérem
és virtuálisan akkora pofont kapsz ha több lesz mint 10 perc
hogy az RTL székháznál fogsz landolni :)"
-> szerintem még sohase látott tévét. csak egyszer hallotta a vonákoktól hogy az rtl fujj az rtl rossz és ezért skandálja.
"messze nem találkoztam egy ilyen gyökér jobbikossal."
te se panaszkodhatsz...
A Jobbikra fogok szavazni, a kérdést ezentúl értem, nem erre.
A komment megírásának időpontja: ma 15:06
ecsém te vagy csaj milyen agymosott randa lehetsz, 19 évesen nem a nemzeti öntudattal kéne foglalkoznod hanem a fiuk f@rkával.
na az anti jobbikos színvonal
ügyes ügyes
még ő is a jobbikra fog szavazni
senkit nem tudtok meggyőzni a hülyeségről
utána meg beírtok egy ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!