Régen jó viccnek gondoltam hogy a Jobbik bezáratja az RTL-t meg a tv2-t. De ha már ennyiszer beszélnek róla a tévék és itt is van pár kérdés, akkor most tök komolyan: Mi a bajuk a kereskedelmi tévékkel?
Népbutítás?Azért mert pár hülye kis kur*ának Voksán Virág meg Pamela Anderson a példaképe?Vagy a Mónika show meg a Joshi Bharat? Azokat én sem szeretem,de ha valaki bolondokon akar röhögni az tegye azt.
30 éves kor felett sokkal többet tévézik az ember mint én mostanában,és van akinek ez az egyetlen szórakozása.Az ezután mit csinál,olvas?(aki eddig nem olvasott az ezután sem fog...)
És még egy kritika:
Én top10-es gimibe járok több rokonom egyetemet végzett,mégis nézünk mind ker.tv-t. Mi a baj mondjuk a Doktor House-zal?Én kifejezetten szeretem,és először emiatt kezdtem az orvostudomány felé érdeklődni,és most is az orvosira készülök...
És még 100 dolgot el lehet mondani,hogy miért nem kéne bezárni őket.
Csak az a bajuk hogy mindkét tv pikkel rájuk?:)
"Az HBO-t ki tartja el????
Ott sosincs reklám"
mert előkell rá fizetni.
"Az HBO-t ki tartja el???? "
Tudod, az HBOra külön elő kell fizetni, tehát ott azok, akik előfizetnek.
viaszat6 on miért nincsenek 6 órás reklámblokkok?
pedig kerTV
jó legyen reklám de ne 20 percenként és nem félórás és film közben.Én is csak ezért nem nézem a tv-t.Inkább letöltöm az internetről vagy megveszem dvd-n.Azon legalább nincs reklám.
ja és amúgy se csípem a józsi barátot meg a móunkia showt mert az tényleg csak nép butítók.Meg már az is unalmas hogy mindig olyan film megy amit már 1000 szer leadtak így nekem nem hiányozna ez a két csatorna.
na ja 88 adjára leadták a szuperhős Stivin Segal száguldó erőd címü filmet.... -.-'
és inkább nyomják az olcsó sorozatokat
hogy kiöltség a műsoridőt...
" na ja 88 adjára leadták a szuperhős Stivin Segal száguldó erőd címü filmet.... -.-'
és inkább nyomják az olcsó sorozatokat
hogy kiöltség a műsoridőt..."
nem kötelező nézni. ha nem tetszik a struktúra akkor ne nézd.
Valami nagyokos mondja már meg mikor szokott lenni 15percnél hosszabb reklám?
Annyira gázak vagytok,gondolom ti is szeretitek nézni a két csatornát,sőt lemerem fogadni 70%-ban ezeket nézitek,de nem meritek bevallani,mert a sza.os pártotok be akarja őket záratni és ne ,hogy már bármi kivetnivalótok is legyen a "PÁRT" akaratával szemben.Szánalmasok vagytok,a 10perces reklámokból 40-50perceket csináltok és még ti akartok igazságot?
Szóval az egész viselkedésetek egy hatalmas nagy képmutatás ebben a témában is és a többi témában is.
Ne csináljátok már, nem a reklámokkal van a baj! Kb. 50-szer le lett írva, hogy mi a baj az RTL Klubbal és a TV2-vel... Nem értem miért kell 2 óránként megkérdeznie valakinek.
Nekem már nincs kedvem 51-edszerre is leírni, túl hosszú.
Ha nem érted, ne szavazz a Jobbikra, kész:)
"Valami nagyokos mondja már meg mikor szokott lenni 15percnél hosszabb reklám? "
barátok közt közben 20-40 perc is van reklám + műsor ajánló
kösz csá
"nem kötelező nézni. ha nem tetszik a struktúra akkor ne nézd."
igen akkor mi a f.. nézzek ha mind a kettő ker csatornán hasonló színvonalas filmek mennek???
ez a baj velük tudooooooood???? :OOOOOO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!