Szavazna-e az MSZP-re 2010-ben, illetve szimpatikus-e ez a Mesterházy Attila, akit már a Zuschlag-perből már megismerhettünk?
17:10: Nos a könyvnek több hamisítványa,szándékos félrefordítása is készült,úgyhogy ne légy benne olyan biztos,hogy az eredetit olvastad. Nem veszem készpénznek,nem gondoltam komolyan,csak vártam a reakciódat,hogy rá tudsz e cáfolni,ebből saccperkb megtudtam milyen emberrel is van dolgom. :)
Senki ne mosdat senkit,te vagy az,aki hülyének nézi a másikat,úgyhogy szevasz.
Eredetit??? Te szegény. Mondd, hol olvastad az eredeti Nostradamus idézeteket? :DDD
De mondtam már, hogy nem egyet olvastam, mit te. És egyiknek sem dőlök be, ellentétben veled. Legfőképpen pedig nem állítom, hogy bebizinyosodott bármelyik Nostradamus jóslat is. Szintén ellentétben veled, kis varázsgömbös. :)
Reakciót vártál? Vártál te a jó nagy lópikulát azt! :)
Beégtél, csak nehéz elismerni.
Jobbik, jobbik, jobbik...
Mert sok benne az erkölcsileg fedhetetlen és ehez a területhez megfelelő képzettséggel, gyakorlattal, tudással rendelkező ember...
Nagyon nagy jó a programjuk...
EGYÉBKÉNT AZ MASZP-NEK KÜLÖN VANNAK EMBEREI AZ INTERNETES PROPAGANDÁRA... SZÓVAL NEM KELL CSODÁLKOZNI MÉRT VESZIK EGYESEK A TÚL NAGY FÁRADSÁGOT, H 1 EGYSZERŰ KÉRDÉSRE TÖBBSZÖR ÉS ILYEN SOKAT ÍRJANAK...
(de pl.:egy szívszaggató kérdésre epekedve választ váró anyának, már nincsenek ilyen visszajáró válaszolói, akik 152 mondatban írják az igazságot)
Adjuk teret egy új pártnak, a többi már beégett!!!!!
22:39: Elolvastad? Értelmezted? Én nem tartom annyira jónak,ugyanis nem tetszenek a benne meghatározott szélsőséges elemek.
Elvétve ugyan,de vannak benne és az egész nincs átgondolva.
"Arra kérem a honfitársaimat, hogy aki nem a Jobbikra, vagy pedig valamelyik másik, teljesen esélytelen kis pártra szavazna, az maradjon otthon!"
Ez az év vicce. Már ne is haragudj, de milyen jogon kérsz te ilyet bárkitől is? Az egyetlen jogunk, amit még nem vettek el tőlünk az a véleménnyilvánítás joga 4 évente. Ugyanannyi jogom van bárkire szavazni, mint neked.
Már megint egy olyan Jobbik-drukkerbe botlottam, aki azt hiszi, hogy csak azért, mert áll mögötte egy 5-15%-os (senki sem tudja, végül mennyi szavazatuk lesz 2010-ben) pártocska (aki mellesleg még semmi érdemlegeset nem tett le az asztalra), már felhatalmazva érzi magát, hogy ő döntse el, hogy mi történjen ebben az országban. És persze, aki másként látja a világot, az hazaáruló, agymosott csökevény...
Nekem ettől SZDSZ de ja vu-m van. Pici párt, de meg akarja szabni, hogy miként menjenek a dolgok. Kicsi farok, de csóválná a kutyát. Előbb egyáltalán jussatok be a Parlamentbe, kezdjetek el dolgozni a folyamatos naggyűlések, meg a nagy szavak helyett, és utána osszátok az észt, ha már letettetek valamit az asztalra.
1989 kivételével (ami különleges helyzet volt a rendszerváltás miatt) még sosem kapott frissen alakult párt akkora támogatottságot, hogy azonnal kormányzó párt lehessen. Nem véletlenül.
Egyébként pedig: még ha a Jobbik programja szimpatikus is lenne (bár bizonyos részei miatt nem az), akkor sem szavaznék egy olyan pártra, amelynek a támogatói ennyire elvakultan istenítik a pártjukat, és annak vezetőit. Tudjátok, ti is az a fajta szavazó vagytok, akiknek addig, amíg a párt vezetői mindent meg tudnak magyarázni, addig eszetekbe sem jut saját fejjel gondolkodni. (Sokaknak még utána sem.) Egyáltalán nem szimpatikus például, amit itt a Gyakorikérdéseken műveltek, sem a mocskolódás, sem ez a messiástudat, hogy egyedül a Jobbik az istenítő, hazafias út.
Nem csak ti képviselitek a jobboldalt, és nem csak a jobbikos szeretheti a hazáját. Undorítónak tartom, ahogy a Fideszről beszéltek, pedig a Fideszre szavazók általában nem szokták a Jobbikot fúrni, sőt, sokszor érik is a pártot támadások amiatt, hogy nem határolódik el tőle eléggé. De sebaj. Ha így folytatjátok, majd csak eléritek, hogy sok, egyébként Fideszre szavazó állampolgár otthon maradjon 2010-ben, aztán majd jöhet az újabb 4 év MSZP-kormány a jóvoltotokból. (Mert ti nem lesztek elegen a kormányzáshoz, a Fidesz nem fog veletek koalícióra lépni érthető okokból, ellenben az MSZP simán össze fog fogni mondjuk az MDF-fel.)
Úgyhogy csak hajrá, drága "nemzetmentő" barátaim, köpködjétek bátran a Fideszt! Remélem, a ti házaitokat hamarabb elárverezi majd a bank a hülyeségeteknek (az újabb 4 év Maszopnak) köszönhetően, mint az enyémet! Utána aztán majd mehettek megint az utcára tüntetgetni, meg szemet kilövetni, amíg a rendőrök be nem gyűjtenek titeket.
Ahelyett, hogy kicsit gondolkodnátok, és nem savaznátok állandóan az egyetlen jelenlegi olyan pártot, akinek reális esélye van arra, hogy demokratikus keretek között rendet tegyen ebben az országban.
Ennek az országnak vége így is úgy is. Röhög rajtunk egész európa :D:D:D:D
Én kint voltam Bp-n tüntetni többször, segítettem a Jobbiknak szórólapozni.
De akkor is inkább vagyok itt kint külföldön mosogatni, mint Mo-on a faxt szo..ni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!