2010-ben miért nem a Jobbik nyert?
"FábosnéSidney válasza:
Kirájhekker jól írja!"
Kirájhekker egy idióta troll. Ha ezt nem veszed észre, akkor sajnos agymosott vagy. Senkit nem kényszerítettek arra, hogy a Fideszre szavazzon és kerékpárokat sem osztogattak.
Ne aggódj, aki egy kicsit is tanult, az tudja, miért nem a jobbik nyert... És azt is tudja, hogy soha sem fog nyerni... Most éli fénykorát, mert válság van, és el vannak keseredve az emberek. Ez sajnos tény, hogy ilyen helyzetekben megerősödnek a szélsőjobboldali pártok, világszerte.
Jó lenne, ha több tanult ember lenne, mert elég gáz, hogy ennyi felvilágosulatlan ember van hazánkban... Nem is értem, miért nem fektetnek nagyobb hangsúlyt a közoktatásra! Bár, sejtem, hogy szándékos!
Azért elképzelem, ahogy a FIDESZ felbérel jó százezer embert titokban, akik jól megfenyegetik a rájuk szavazó több mint egymillió embert XDD
Istenem, a sötétség...
És azért nem a Jobbik nyert, mert nem rájuk szavaztak, ugyanis a programjuk nem olyan volt, amire normális ember szavazni akart.
"Normális ember fél tőlük. "
Én inkább röhögök rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!