Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » 2010-ben miért nem a Jobbik...

2010-ben miért nem a Jobbik nyert?

Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 02:06
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
85%
Mert nem adta nekik olyan médianyilvánosságot, ha volt is azt a szenny média negatív színbe tüntette föl. Ezért az emberek hülyéknek, rasszistáknak stb. sorolhatnám, hiszik őket. A válság tényleg egy nagy lehetőség, mert ilyenkor megérzik az emberek mennyire valós az amiről beszél a Jobbik is hogy ez a rendszer úgy szar ahogy van.
2011. aug. 15. 17:12
 22/34 anonim ***** válasza:
62%

A valóság meg a rendszer na ja, meg mindenki ellenünk van, meg mindenkicsak magyarországot akarja tönkretenni meg megszálni, föleg az esszkimók na azoktól már félnünk kell mert van szigonyuk is.....

Mi lenne ha keresnénk magunkban is hibát és nem bünbakokat álmodunk.....

Ja és miért van hogy, sok mélymagyart ismeretek de csak néhány kivétellel nem köztörvényesek?

JA lehet zsidózni cigányozni bármi de a romára könyű mutatni, de szerinte ezek az emberek még nem is ismernek zsidó embert.

Nekem semmi bajon az izraelitákkal bár azt hiszem csak párat ismerek, antiszemitát többet.

De a pár izraelita ember akit volt serencsém megismerni becsületes, dolgos ember.

A másik oldalon meg lehangoló a erkölcsi morál.

Na akkor most zsidó bérenc meg hazaáruló vagyok....

2011. aug. 16. 21:11
 23/34 david1921 válasza:
100%
Mert a zsidók farkasok lásd Orbán Viktort és a cionista brigádját. Ellene vagyok a cionista világuralomnak és tervezem hogy alapitok egy pártot, egy hungarista eszmerendszeren működő pártot mivel az a Jobbikkal szövetkezve erősebb lenne és segithetne végre a magyaroknak kiütni a következő pártokat: MSZP, Fidesz, Lmp, Mdf (aminek már se múltja se jövője) stb...tervben szerepelne a politikusbűnözők eltakaritása az országból való kitoloncolása és a tulajdonuk teljes elkobzása ide értve a bankszámláikat is. NEm utolsó sorban megkell emlitenem azt hogy mindent a jövőért tennénk és nem az ország elkorcsosulásáért és tönkre tételéért a liberalizmus mentes szabad Magyarországért és Magyarország becsületének visszaszerzéséért
2011. aug. 17. 11:22
 24/34 anonim ***** válasza:

11:22

A hungarizmus ma nem pártokba tömörül. Van hungarista szervezet a Pax Hungarica Mozgalom. Amúgy alig szavaznának arra a pártra és csak megosztást szülne.

Az előző válaszolónak pedig...ismerek cigányt is zsidót is. Mindegyikből vannak jó tapasztalataim..de a kivétel erősíti a szabályt. Jelentem magamba néztem, vannak hibáim, nekünk is nemzeti oldalnak, sajnos sok ez tény. De magunkba nézve azt látjuk h nem mi adtuk el az országot, nem mi hazudozunk a médiába, és nem mi tettük tönkre ezt a nemzetet...nem bűnbakot keresünk, hanem a bűnösre mutatunk rá.

2011. aug. 17. 15:38
 25/34 potyike ***** válasza:
pedig pl.a Blaha Lujza téren 5.-kg-os zsákos burgonyát is osztogattak a kopogtatócédulák gyűjtésekor
2011. aug. 20. 08:32
 26/34 anonim ***** válasza:

Ha a Jobbik is az adófizetők pénzén kampányolt volna biza nyernek. Máskülönben ez már lassan nem Magyar hanem Cigányország néven megy és hát a bünözőknek van mitől félniük. Így természetes hogy egy kis ajándék + félelem.....

Továbbá a lejárató trendek a Tv-n is hozzájárultak, sőt mai napokban is ez megy /lásd Sziget..több napon ütő hír volt/ míg a Fideszesek meg szocik milliárdos lopásaik???

2011. aug. 20. 22:00
 27/34 anonim ***** válasza:
30%

"Továbbá a lejárató trendek a Tv-n is hozzájárultak, sőt mai napokban is ez megy /lásd Sziget..több napon ütő hír volt/"

A Jobbik saját magát járatja le azzal, hogy soraiban ilyen szellemi mosogatórongyok ülnek, illetve, hogy a hozzá köthető média, valamint kulturális események (pl. Náci Sziget) leplezetlen rokonszenvet mutatnak a tömeggyilkos hitleri rezsim iránt. Ezen nincs mit szépíteni, és szerintem nem a média hibája, ha ezt bemutatja.

2011. aug. 21. 11:31
 28/34 anonim válasza:
69%
Mert nem ők kapták a legtöbb szavazatot hála Istennek... én nekem elég kellemetlen élményeim vannak velük kapcsolatban. Egyik osztálytársam jobbikos és rám kiabálta, hogy hülye zsidó meg gázkamrába velem csak azért mert szeretem őket. És kicsit sem vagyok zsidó...hanem amerikai....ennyit róluk
2011. aug. 26. 11:13
 29/34 anonim ***** válasza:
67%
Hát eddig tudtam hogy van cigány, magyar ,zsidó,..mint etnikum de hogy amerikai is van ezt először hallom....
2011. aug. 28. 16:57
 30/34 anonim ***** válasza:
66%
Gratulálok az előttem szólóknak, nagyobb hülyeségeket nem mondhattak volna, programjukat sose olvasták de azért szidják én olvastam mind a négyet(bocs hármat az mszp nem érdekel) :) Aki normális embereket emleget az meg egy droid, nézi a tv-t éjjel nappal az égvilágon semminek nem néz utána neten, nem nézi meg az érem két oldalát, nem is gondolkozik egy pillanatra se hogy miért a jobbik a sátán, mitől náci és fasiszta, van aki az oktatást emlegeti nézz utána hogy mennyire illik a jobbikra a fasizmus meg a nácizmus, meg fogsz lepődni mennyire semmi köze nincs hozzá. Csak így tovább. Mellesleg a jobbikra szavazóknak van a legbiztosabb szavazóbázisa miért is? Mert tudjuk hogy jó választás nem csak reméljük.
2011. aug. 31. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!