2010-ben miért nem a Jobbik nyert?
A valóság meg a rendszer na ja, meg mindenki ellenünk van, meg mindenkicsak magyarországot akarja tönkretenni meg megszálni, föleg az esszkimók na azoktól már félnünk kell mert van szigonyuk is.....
Mi lenne ha keresnénk magunkban is hibát és nem bünbakokat álmodunk.....
Ja és miért van hogy, sok mélymagyart ismeretek de csak néhány kivétellel nem köztörvényesek?
JA lehet zsidózni cigányozni bármi de a romára könyű mutatni, de szerinte ezek az emberek még nem is ismernek zsidó embert.
Nekem semmi bajon az izraelitákkal bár azt hiszem csak párat ismerek, antiszemitát többet.
De a pár izraelita ember akit volt serencsém megismerni becsületes, dolgos ember.
A másik oldalon meg lehangoló a erkölcsi morál.
Na akkor most zsidó bérenc meg hazaáruló vagyok....
11:22
A hungarizmus ma nem pártokba tömörül. Van hungarista szervezet a Pax Hungarica Mozgalom. Amúgy alig szavaznának arra a pártra és csak megosztást szülne.
Az előző válaszolónak pedig...ismerek cigányt is zsidót is. Mindegyikből vannak jó tapasztalataim..de a kivétel erősíti a szabályt. Jelentem magamba néztem, vannak hibáim, nekünk is nemzeti oldalnak, sajnos sok ez tény. De magunkba nézve azt látjuk h nem mi adtuk el az országot, nem mi hazudozunk a médiába, és nem mi tettük tönkre ezt a nemzetet...nem bűnbakot keresünk, hanem a bűnösre mutatunk rá.
Ha a Jobbik is az adófizetők pénzén kampányolt volna biza nyernek. Máskülönben ez már lassan nem Magyar hanem Cigányország néven megy és hát a bünözőknek van mitől félniük. Így természetes hogy egy kis ajándék + félelem.....
Továbbá a lejárató trendek a Tv-n is hozzájárultak, sőt mai napokban is ez megy /lásd Sziget..több napon ütő hír volt/ míg a Fideszesek meg szocik milliárdos lopásaik???
"Továbbá a lejárató trendek a Tv-n is hozzájárultak, sőt mai napokban is ez megy /lásd Sziget..több napon ütő hír volt/"
A Jobbik saját magát járatja le azzal, hogy soraiban ilyen szellemi mosogatórongyok ülnek, illetve, hogy a hozzá köthető média, valamint kulturális események (pl. Náci Sziget) leplezetlen rokonszenvet mutatnak a tömeggyilkos hitleri rezsim iránt. Ezen nincs mit szépíteni, és szerintem nem a média hibája, ha ezt bemutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!