2010-ben miért nem a Jobbik nyert?
Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 02:06
12/34 anonim válasza:
13/34 anonim válasza:
... és ezért -szerencsére- nem is fog nyerni soha ;)
14/34 anonim válasza:
Na eddig se szavaztam volna a jobbikra, de ezután se fogok.
Az első videó: ez komolyan Ahmedinadzsádot akarja behívni? Normális ez? Ezzel a videóval végleg meggyőződtem jobbik ellenességemről.
2. és 3. videó: ha ezek magyarok, akkor én nem vagyok magyar. De mivel én tudom, hogy magyar vagyok, ezért én őket nem tekintem magyarnak. Thesszalonikiben részegen üvölteni a munkásnak, hogy helóta?! És ezek után csodálkozunk, hogy utálják és lenézik a magyarokat külföldön? Ráadásul egy jobbikos képviselő! csinálta ezt?
Zagyva meg szimplán pszihiátriai eset.
15/34 anonim válasza:
Azért, mert a nagyvárosokban sose fog a többség a jobbikra szavazni, illetve azokon a településeken is kétséges a támogatottságuk, ahol nincs a cigánysággal probléma, illetve kevés a roma lakos, vagy nagyon messze vannak a városközponttól, inkább perifériákon élnek. Meg persze azért a legtöbb ember nem csak az izraeliek, hanem az irániak jogsértéseit is ismeri, és nem szimpatizálnak egy olyan párttal, amely közel-keleti teokratikus diktatúrákkal szűri össze a levet. Ráadásul nem mindenkivel lehet megetetni a jobbik propagandáját, és nem mindenki fogadja el a jobbik által megjelölt ellenségképeket. Van aki úgy gondolja, hogy aki cigány, zsidó, liberális, vagy gazdag még nem feltétlenül gonosz. Ráadásul elég átlátszó, hogy csak a "jobbik által preferált sajtóorgánumok, és internetes oldalak szolgálhatnak hiteles forrásként", és minden más lapot a gonosz cionista zsidók szerkesztenek. Mindössze a szavazók tizen pár százaléka hiszi el ezt a mesét. Egyébként pedig a zsidózó cigányozó és buuzizó jobbik szimpatizánsokon kívül, mindenki tudja, és senki se tagadja, hogy a jobbik valójában egy gyűlölködő párt.
16/34 anonim válasza:
Mert komoly ember őket nem vehet komolyan, mert abból jó soha nem származott a történelembe. Ezért lettünk ennyien és ekkorák. A tudatlan kisember sajnos megtéveszthető. De egyébként is miért kéne még egy állam az államba. Tapasztaljuk nem ?
17/34 anonim válasza:
Mert a jobbik most indult először és még nem ismerik annyira az emberek!Szinte biztos hogy még lessz egyszer a jobbik kormányon.
18/34 anonim válasza:
Ugy látszik sok az olvasók között a Jobbikos vagy szimpatizánsa, de előrejelzés szerint a következő választáson még ennyi szavazatot sem fog szerezni. Erős felindulásból történő szavazás során biztos kapna 50 %-ot, de ha komolyra kerül a dolog szóba sem jöhet.
19/34 anonim válasza:
Következő választáson Jobbik nyer,sokan vagyunk egészségesen gondolkodó fiatalok hál istennek :)
17/L
20/34 anonim válasza:
Mert nem volt elég nagy reklámjuk.Meg nem annyira erősen szélsőséges TALÁN az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!