Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szavazna-e az MSZP-re 2010-ben...

Szavazna-e az MSZP-re 2010-ben, illetve szimpatikus-e ez a Mesterházy Attila, akit már a Zuschlag-perből már megismerhettünk?

Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 16:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 A kérdező kommentje:
Igen. Ők is balosok,nem?
2009. dec. 16. 20:23
 52/81 A kérdező kommentje:
Vagy ha a Fidesz megújul,vagy ha minkét nagy párt eltűnik a palettáról. Am 2010-től még Nostradamus is erős kezű "vezetőt" jósolt. Lehet hogy tényleg OV-lesz az?
2009. dec. 16. 20:28
 53/81 anonim ***** válasza:
40%
Igen. A fidesz vagy a jobbik csak égből kapott számokkal dobálodzik vagy semmitmondó maszlagokkal.
2009. dec. 16. 21:47
 54/81 anonim ***** válasza:
55%

Nostradamus meg a jóslatai. Na, ez betette a kaput most rendesen!!! :DDDD

Választás előtt a varázsgömbödet is megnézed, hogy kire szavazz? :))

Egyébként ha elhiszed Nostradamus jóslatait (tehát elfogadod, hogy a jövő meg van írva előre), akkor mi a jóistennek mész szavazni??? Ha már eleve elrendeltetett, hogy ki fog győzni, meg hogy mi fog történi, miért gondolod, hogy te tudod majd módosítani az eredményt?

Remélem érzed a kettősséget.

Szerintem maradj csak otthon választáskor is. Hiszen Nostradamus megmondta, hogy erőskezű vezető lesz mifelénk. Ha ő megmondta, akkor biztos úgy is lesz. Nem kell szavaznod sem. :)))

(Ja, ha Nostradamus irományait nézem, akkor már volt egy világvége 1996-ban, utána 2000-ben, majd 2003-ban is. Nem tudom, hogy vagy vele, de én nem tapasztaltam semmi különöset. Bár látom, nálad már tényleg eljött a világvége ... agyilag mindenképpen. :)) )

2009. dec. 16. 23:25
 55/81 anonim ***** válasza:
61%
A kérdezőnek: hát te még mindig nem látod, hogy a Fidesz a balos, /s a Jobbik is az/, akiket te balosnak hiszel azok mind multik, s kőkeményen jobboldaliak. A szerepek már rég felcserélődtek.Szerinted hogy lehet balos a milliárdos Gyurcsány, Kapolyi? Aki igazi balos, az a válság alatt tönkremegy, ezek meg gazdagodnak.S ez igaz az MSZP-tagokra is. Nem véletlenül ábrándultunk ki annyian ebből a pártból.Már Antall, aki még jobboldali volt, megmondta: az MSZP-t olthatatlan vágy fogta el a magántőke iránt.A sok múmia/Kovács, Medgyessy Lendvai stb., aki itt van még mindig a Kádár korszakból - hát bizony egy se szegény.Majd kiszúrta a szemüket Orbán néhány milliója, meg a felesége szőlője,de Gyurcsány milliádjai nem bántották. Mégis mit gondolsz, megdolgozott érte? A frászt, soha nem is dolgozott, ami most az övé, annak az enyémnek kellene lennie, meg a tiédnek, meg több millió valóban munkából élő embernek.De legalább kormányoznának!!! De csak osztogatnak, fosztogatnak. Meg minden tücsköt bogarat a Fideszre akarnak kenni.Maga Gyurcsány ismerte be, hogy loptak, csaltak hazudtak.Aki ezt halván sem állt fel az asztaltól, vagy még mindig ennek hisz, az ostoba,menjen WC-pucolónak.
2009. dec. 17. 06:22
 56/81 anonim ***** válasza:
60%

Dehogy szavazok ezekere a mocskokra akik eladósítját az államot lopnak, csalnak, hazudna, nyijjon már ki a szemetek!!

Hogy lehet ennyire borzasszótan hülye egy ember hogy rájuk szavaz???

2009. dec. 17. 13:19
 57/81 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy réges rég felcserélődtek a szerepek,de hát így definiálták magukat,ez a magyar valóság. Itt minden fordítva van,mint más,normális országokban.
2009. dec. 17. 18:12
 58/81 A kérdező kommentje:

Am Nostradamus jóslatai 90%-ban bejöttek: pl ikertorony lerombolása,mszp-szdsz összeállás és országrombolásuk stb.

Azét szavazok,mert a jövőben én is szerepelek,és rajtam is múlhat,de nem a Fideszre fogok,hagy kapjanak mások is esélyt!

2009. dec. 17. 18:16
 59/81 A kérdező kommentje:
23:25: Az uccsó mondat: Hol olvastad? Én tanulmányoztam,de ilyet nem találtam. 3000 körül jósolta,nem 1996-ra. :) Nekem meg van az eredeti fordítása. :)
2009. dec. 17. 18:19
 60/81 anonim ***** válasza:
47%
Te jó ég, Nostradamus jóslatai...nahiszen, megnézhetnéd jósolt-e nekem jövőre gyereket.. pff
2009. dec. 18. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!