Szavazna-e az MSZP-re 2010-ben, illetve szimpatikus-e ez a Mesterházy Attila, akit már a Zuschlag-perből már megismerhettünk?
Nostradamus meg a jóslatai. Na, ez betette a kaput most rendesen!!! :DDDD
Választás előtt a varázsgömbödet is megnézed, hogy kire szavazz? :))
Egyébként ha elhiszed Nostradamus jóslatait (tehát elfogadod, hogy a jövő meg van írva előre), akkor mi a jóistennek mész szavazni??? Ha már eleve elrendeltetett, hogy ki fog győzni, meg hogy mi fog történi, miért gondolod, hogy te tudod majd módosítani az eredményt?
Remélem érzed a kettősséget.
Szerintem maradj csak otthon választáskor is. Hiszen Nostradamus megmondta, hogy erőskezű vezető lesz mifelénk. Ha ő megmondta, akkor biztos úgy is lesz. Nem kell szavaznod sem. :)))
(Ja, ha Nostradamus irományait nézem, akkor már volt egy világvége 1996-ban, utána 2000-ben, majd 2003-ban is. Nem tudom, hogy vagy vele, de én nem tapasztaltam semmi különöset. Bár látom, nálad már tényleg eljött a világvége ... agyilag mindenképpen. :)) )
Dehogy szavazok ezekere a mocskokra akik eladósítját az államot lopnak, csalnak, hazudna, nyijjon már ki a szemetek!!
Hogy lehet ennyire borzasszótan hülye egy ember hogy rájuk szavaz???
Am Nostradamus jóslatai 90%-ban bejöttek: pl ikertorony lerombolása,mszp-szdsz összeállás és országrombolásuk stb.
Azét szavazok,mert a jövőben én is szerepelek,és rajtam is múlhat,de nem a Fideszre fogok,hagy kapjanak mások is esélyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!